Slika je simbolična.
Policijska uprava Murska Sobota pojasnila podrobnosti petkovega incidenta v Mestnem parku Murska Sobota.

Kot smo že poročali, smo v uredništvo Sobotainfo prejeli informacije o domnevnem napadu z noži, ki naj bi se pripetil v petek, 19. maja, v mestnem parku v Murski Soboti.

V večernih urah istega dne je bilo v okolici mestnega parka zaznati neobičajno veliko policijskih vozil, za dodatne informacije pa smo se obrnili na Policjsko upravo Murska Sobota.

Ugotovljene so bile različne kršitve

Kot so pojasnili iz Policijske uprave Murska Sobota, se je v soboškem parku v petek, 19. maja, odvijalo tradicionalno 'füjčkanje' zaključnih letnikov srednjih šol, policisti pa so opravljali naloge vzdrževanja javnega reda in miru, varnosti cestnega prometa, preprečevanje kriminalitete in izvajanja preventivnih dejavnosti.

»Ugotovljene so bile različne kršitve po Zakonu o omejevanju porabe alkohola - dve kršitvi in dve kršitvi Zakona o varstvu javnega reda in miru,« so pojasnili.

»Naše ugotovitve na kraju obravnavanih prekrškov niso nikjer potrdila, da bi prišlo do obračuna z noži ali karknimi koli drugimi nevarnimi predmeti,« so dodali.

Mladoletniki so se prerivali in si izmenjali nekaj udarcev

Pri obravnavani kršitvi javnega reda in miru telesno poškodovanih ni bilo, prav tako ni prišlo do uporabe nožev ali drugih nevarnih predmetov, pojasnjuje Policijska uprava Murska Sobota.

»Sama kršitev se je zgodila okoli 18. ure, kjer so se mladoletniki med sabo prerivali in si izmenjali nekaj udarcev. Pri dveh kršiteljih je bil opravljen postopek ugotavljanja identitete,« so odgovorili.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil za dokončen ustrezen ukrep, to je izdaja plačilnega naloga ali podaja obdolžilnega predloga.

»S prijavo se bodo v vzgojo ali zaščito otroka vključile vse potrebne institucije«

»Kot družba moramo biti strpni eden do drugega, v primeru nasilja oziroma odklonskega ravnanja otroka/mladostnika pa je treba to prijaviti. S prijavo se bodo v vzgojo ali zaščito otroka vključile vse potrebne institucije, ki bodo poskrbele, da tisti, ki izvaja nasilje, tega ne bo več počel, in da bo tisti, ki je žrtev, zaščiten,« so pojasnili iz Policijske uprave Murska Sobota

Komentarji (15)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ĐokoĐabokoĐo (nepreverjen)

5 cigo mafijozojf na enga ?
Nic novega

kico mico (nepreverjen)

To pa zato ka sakso leto pride ta 20 ciganov keri samo probleme iscejo pa gledajo kda de jih sto krivo pogledno ka de zbijejo… sakso leto ista pesem pa skoz cigani poleg, doloceni so vredi pa normalni ali teh par ka pride ta samo zato ka se zgrabijo so pa betezni v glavi.

čarni vrag (nepreverjen)

točno tako

In reply to by kico mico (nepreverjen)

per (nepreverjen)

Ge so pa te bili tej Muc pa Rudaš pa Šarkezi pa osem Horvatov te kda so pizdarije te se skrijejo naj bi te rejdo nahubali kak je Žnidarič Martin napravo pa bi vsi bili v mišjoj luknji purdiji

In reply to by kico mico (nepreverjen)

Esbit⁹ (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

V parke so nej bili cigane polek telko za info

Assia (nepreverjen)

Kaj sploh imajo Romi tam iskati, saj pa to je žurka za tiste, ki so končali šolo, Romi pa niso hodili v šolo in nimajo kaj tam iskati !!!!!

Kučko (nepreverjen)

Nevoščljivost, ker niso šole končali in potem se grejo izživljat. Pač totalni luzeri.

In reply to by Assia (nepreverjen)

4OpenS (nepreverjen)

Če so nej poleg bilij "romi" z lepso besedo, rejsan je ka vsi ne iscejo problemov ali po ms so celi cas eni pa iste keri iscejo probleme ali v parke ali na avtobusnoj ali gekoli se kaj dogaja po ms se jih 5 ali več spravi na enoga tudi na 15-16 let stare pa jim grozijo pa je mlatijo. To pa se nede koncalo zato ka nisce ne napravi nic te pa si dovolijo še več zato ka ščitimo huligane, kaznuvle se pa nekoga ka je prejk črte parkeral. Ms je ze tak zapuscena pa še samo dol ide, zadnjič je z doma verjetno v tiston mrzlon odisla ena upokojenka v pizami pa se je 6h sprehajala po ms pa je nihce nej pogresal? Pogresan kaksnoga policaja ali pa varnostnika ka bi se vsaj na 3h sprehodo malo okoli

anton77 (nepreverjen)

Policaji???? Hahaha, manekeni v uniformaj samij sebi okras in krepijtef lastnoga ega...

In reply to by 4OpenS (nepreverjen)

Alfonz (nepreverjen)

Vsi mate telefone s kamerami, posnemaj da kaj taksnoga vidis. pa objavi oz. poslji kaksnim mediam.. de se ze ukrepalo.

GUJDEK (nepreverjen)

Bo se kurac. Dvakrat pečeni so zaščiteni...

In reply to by Alfonz (nepreverjen)

anton77 (nepreverjen)

Tej kreteni nemajo pravice do pijančevanja v parki. In s kretenami mijslin večijno srednješolcof. Skupiska lokanja v parki PREPOVEDATI!

Bestof (nepreverjen)

Ja ja tej eno par so se nej gor dobili zato pa vupajo! Ov mali kosavi smrdeci de v kratkon najebo ze je pod drobnogledom policije

VREDnOTA (nepreverjen)

Prežijo kak hijene z grma pa čakajo priliko ka od dugoga časa neka naštijmajo.....fajn so rejeni, dobro plodNI, seznanjeni s svojimi pravicami, dužnosti pa pozabijo ... Podpira de sociala ka se zagotavlja socialni mir! Pošteni pa delajo za 700€

Samuel Darke (nepreverjen)

Working part-time, I bring in more than $27,000 USD per month. I listened to a variety of people explain to me how much money they would reasonably expect to make online, so it’s still difficult to determine. It did become all genuine, and it completely db40 altered my life. Everyone should now just try this line of work.
By using this website——————————>>>https://bitlife123.blogspot.com/

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice