Policisti pripadniki Posebne policijske enote PU Murska Sobota so danes okrog 12.20 ure za Policijsko postajo Brežice, kjer so opravljali dela in naloge varovanja migrantov v šotorskem naselju, opazili mlajšo žensko, ki je v rokah držala dojenčka.

Njeno vedenje je bilo skrb vzbujajoče, saj je dojenčku omahovala glava in ga je držala samo z eno roko. Policisti so hoteli vzpostaviti verbalni kontakt z žensko, vendar ta ni hotela sodelovati z njimi. Stanje otroka je policiste skrbelo, zato so preko poveljstva obvestili zdravstveno službo. Na kraj je prišla delavka Rdečega križa, pogledala dojenčka in ugotovila, da dojenček ne diha. Prijela ga je in z njim zbežala do reševalnega vozila. Tam so reševalci dojenčka priklopili na kisik in ta je začel dihati. Dojenček star deset dni je bil nato prepeljan v bolnišnico. 

Komentarji (12)

Gost (ni preverjeno)

MIGRANTI! Ste resno novinari z srednjo kmetijsko šolo ali samo ne ločite razlike med BEGUNCI in MIGRANTI ???

Janez27 (ni preverjeno)

Bravo !!!

Gost (ni preverjeno)

Kakša udarna novica.

zavseglasne (ni preverjeno)

Še do lastne dece se obnašajo kak totalni divjaki, kak se te nebi tak obnašali do drugih lidi oz. do tuje lastnine. Resan so bogi srmaki :D

neveneven (ni preverjeno)

tou pa ne objavijo ka je mama toga dojenčka STARA SAMO 15 LET zdaj se pa pitajte, no neven ka bi še komentero...

JHKJHGH (ni preverjeno)

Pa znajo ka je vojna pa ka do bejžali pred vojno pa se li dale plodijo budale. Ne brodijo pa kak de maloj deci na po poti, če do sploj preživeli ale če do meli za jesti ale nej. Te pa se pitaj kakšen človek ide to delat, kakšno vest pa dušo ma. Nekšna odgovorna pa ljubeča mati ziher nej.

Gost (ni preverjeno)

ja glih de jo pijto če šče meti otroka. oni se morejo sprazniti pa tudi če je vojna. tak je to pri arabcaj. niti ne vej što je, pa ge je oča...

alkimist (ni preverjeno)

Žalostno je ka človek z delon v novinarstvi ne loči pomena besed begunci/migranti. sLOVEnija pač, saj smo vajeni.

Zaskrbljeni (ni preverjeno)

Ste gdaj pomislili na to da to niso njihovi bioloski otroci??? Sem prebral članek na internetu da so teroristi pobili starše otrok in zdaj gredo z njimi pod krinko v evropo, ker "družine" imajo prednost. To se je dobro videlo pri nas v Sloveniji ko so na meji v policijske ščite ko niso mogli naprej metali svoje otroke. Kateri starš bi to delal? Verjetno nobeden če ima vsaj malo rad svojega otroka.

Ciganjsce (ni preverjeno)

Cido drzavljanstvo de dejte melo, nase, hrvasko ali srbsko?

Janez27 (ni preverjeno)

Slovensko mi smo najboljši ljudje.

Maja B. G. (ni preverjeno)

Grozni komentarji, samo nož med zobmi vam še manjka.

Starejše novice