Marsikdo si želi pred vse hitrejšim ritmom življenja privoščiti odmor, se nekoliki umakniti in se odpočiti. Nakup vikenda je zagotovo lahko ena od rešitev.

Zato smo pripravili pregled ponudbe vikendov v Pomurju. Preverite tri najdražje in tri najcenejše vikende, ki se ta hip nahajajo na nepremičninskem trgu v Pomurju. Začnimo z najdražjimi.

Vikend v Andrejcih

V Andrejcih prodajajo vikend v vrednosti približno 85 tisoč evrov. Zgrajen je bil leta 1990, poleg 100 m2 bivalnega prostora pa bo vaših še 3000 m2 zemljišča.

"V idilični okolici sredi gozda in vinogradov prodamo zelo lepo ohranjen vikend s teraso. Bivalni prostor je sestavljen iz kuhije z jedilnico in dnevno-bivalnega prostora, kopalnice s kadjo in spalnice, obstaja pa možnost ureditve dodatnih spalnih prostorov v mansardi. Klet zajema vinsko klet in prostorno garažo," so zapisali v oglasu.

Vikend na Vaneči

Na Vaneči prodajajo vikend velikosti 84,7 m2 in 2007 m2 pripadajočega zemljišča. Zanj boste morali odšteti nekaj manj kot 75 tisočakov (natančneje 74.900,00) evrov.

"Na čudoviti lokaciji, s pogledom na Mursko Soboto in le 7 km iz Murske Sobote, prodamo opremljen bivalni vikend z 20 arov veliko parcelo. Vikend je v celoti podkleten, klet zajema garažo, kmečko sobo, vinsko klet in shrambo za sadje in zelenjavo. V pritličju je kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica in kopalnica z WC-jem in tušem. Ogrevanje je urejeno s kaminom na drva. Vikend ima vse komunalne priključke in urejen dostop z asfaltno cesto".

Vikend v Dobrovniku

V Dobrovniku lahko kupite vikend velikosti 91 m2 in 1795 m2 pripadajočega zemljišča za enako ceno kot vikend na Vaneči, torej nekaj manj kot 75 tisoč evrov.

"Na odlični lokaciji med Moravskimi Toplicami in Lendavo, in sicer v Dobrovniških goricah ugodno prodamo vikend zgrajen leta 1997. Zraven vikenda stoji lepo urejena lesena brunarica, zgrajena leta 2011 velikosti 25,4 m2. Vikend ima v kletnem delu urejeno vinsko klet s pripadajočima dvema prostoroma. V pritličje vodijo stopnice, na južni strani je urejena terasa s čudovitim razgledom, kjer je tudi vhod v stavbo".

No, zdaj pa si oglejmo še tiste najcenejše.

Vikend v Šulincih

Najcenejši vikend, ki se trenutno prodaja je v Šulincih, zanj pa boste morali odšteti 6700 evrov. Kaj boste dobili za ta denar? Lesen vikend velikosti 12 m2 in 1600 m2 zemljišča.

"Prodamo manjšo počitniško hišico lesene gradnje. Hiša ima večjo sobo, teraso, zbiralnik vode, komunalna ureditev v bližini, približno 50 metrov. Odlična lokacija na samem, dostop urejen, do ceste je približno 50 metrov".

Vikend v Čentibi

V Čentibi je na voljo vikend v velikosti 33,8 m2 ki je lahko vaš že za 8900 evrov. Ob tem dobite še zemljišče v velikosti 1180 m2. 

"Prodamo vikend v velikosti 33,8 m2, zgrajen leta 1981 z zemljiščem v velikosti 1180 m2. Od tega je 142 m2 zazidljivega in 1038 m2 kmetijskega zemljišča. Stavba ima kletni prostor primeren za shrambo, v pritličju sobo z majhno kuhinjo ter teraso z lepim razgledom. Priključek je na vaški vodovod in elektriko. V ceno pa je vključena tudi celotna oprema. Nahaja pa se na lepi mirni lokaciji in čudovitim razgledom".

Vikend v Filovcih

Še zadnji vikend, za katerega je potrebno odšteti manj kot 10 tisočakov, cena je namreč 9900 evrov. Vikend se nahaja v Filovcih in je velikosti 33,6 m2, pripada pa mu še 1791 m2 zemljišča. 

"Prodamo vikend v velikosti 33,6 m2, zgrajen leta 1825 z zemljiščem v velikosti 1791 m2. Od tega je 143 m2 zazidljivega in 1648 m2 kmetijskega zemljišča, ki zajema vinograd".

Foto: nepremicnine.net

Komentarji (13)

lendavaboy (ni preverjeno)

Vikend v Šulincih (6700 evrov)
Vikend v Čentibi (8900 evrov)
Vikend v Filovcih (9900 evrov)

Sanitarija je v naravi? Vsaj pri čentibski se vidi štrbunk, kaj pa pri ostalih dveh?

smrkci (ni preverjeno)

Ne seritega ker nekateri so za podrt nekateri pa predragi.

Hmmmmm (ni preverjeno)

Šteri so za podreti? Tej poceni leseni? majster, si kdaj odo v gore? Ges san nekaj časa tan delal in san vido marsikaj glede vikendov. In znaš, dejansko je na sredi brega bilo viditi dosta takšnih lesenih koč. Na totalno mirni okolici, pot je bila vsaj makedamska takoj mimo takšnih koč, razgled super... Poven te, kda san to vido, san dobo takšno volou tan živeti. Pač, za vikende, za kakšne fejst fajne pa tople popoldneve bi bilo fejst fajn. Mir, narava, razgled... Ampak seveda samo poleti, ker pozimi k koči kcuj nemren priti. In če ma što volou za kaj takšnoga, zakoj pa nej. Saj po eni strani, če što ščej meti mir in eno kučico za oddih za vikend ali za en den, je to perfektno. Ker če nameravlen ta idi recimo 40 dni v celon leti, se mi kuča za 60k in z velikostjo 100m^2 pač ne splača...

In reply to by smrkci (ni preverjeno)

Ivek 1256 (ni preverjeno)

In koga spoh ta novica briga.... Če što šče kupiti ide na nepremičninski portal pa tan išče,nej pa na sobotainfo ...

Aa (ni preverjeno)

In to je novica? Svasta.

helmut (ni preverjeno)

drugi teden deset najdražjih in deset najcenejših traktorjev v Pomurju

In reply to by Aa (ni preverjeno)

busybee (ni preverjeno)

debeli pofukanec keri od teh je tvoj? HAHAHA

DEBELI FUKJENEC (ni preverjeno)

Stari, drug teden lahko na trgatev prideš. Hrana in pijača zastonj in kolikor hočeš, plačilo za opravljeno delo dobro. Pridi in zasluži, da boš lahko ženi darilo kupil.

In reply to by busybee (ni preverjeno)

busybee (ni preverjeno)

Ka boš to snemo film Fukjencove nevidne gorice??

In reply to by DEBELI FUKJENEC (ni preverjeno)

Fijlovci (ni preverjeno)

Filovcaj küjpiti vikend je isto kak samomor......

GDPR PA VAS BO… (ni preverjeno)

zakoj?

In reply to by Fijlovci (ni preverjeno)

čebelica. (ni preverjeno)

jaz bom kupil ovoga

dsvf (ni preverjeno)

čisto vse ka je tu opisano je daleč precenjeno in se še dolgo ne bo prodalo. tudi tisti najcenejši so še vedno predragi ka praktično ne dobiš nič razen dodatnih stroškov

Starejše novice