Da na Goričkem, natančneje v Serdici, na površje priteče mineralna voda, ki jo Niko Huber prodaja pod znamko Cana Royal Water, ni nov podatek, da pa so svojo ponudbo obogatili s svežim produktom, pa je.

Pa to ne s kar nekim produktom, ampak kot pravi Niko Huber, solastnik in direktor Cana Water, revolucijo na svetovnem trgu.

Prvi tonik z naravnim sladilom

Govora je o Cana Tonic Water, gre za prvi tonik, ki ima naravno sladilo eritritol, ki je nadomestek sladkorja. Je brez sladkorja in brez kalorij.

»Vsi ostali uporabljajo umetna sladila, je pa eritritol desetkrat dražji. Po okusu pri eritritolu in sladkorju ni razlike,« pojasnjuje Huber.

Sestavljen iz naravnih sestavin

Gorički tonik je v celoti sestavljen iz naravnih sestavin, in sicer citrusa, sivke in rožmarina, in je mediteranskega okusa. 

Huber dodaja, da glede na to, da gre za revolucijo na trgu, pričakujejo, da jo bodo odkupovali vsi njihovi tuji in domači partnerji. 

Odlična za mešanje z ginom

Cana Tonic Water je po besedah Hubra odlična za mešanje z ginom. In tudi zaradi tega, ker je gin tonik trendovska pijača, so iskali nekaj, kar bi bila njihova dodatna ponudba.

»Glede na to, da smo našli naravno sladilo, ta eritritol, smo rekli super in spremenili našo pot in vizijo podjetja za naprej. Se pravi, ponuditi trgu najbolj top izdelke po dobri ceni,« pojasnjuje Huber.

Sicer pa spomnimo, da je Niko Huber prvi vodni somelje v Sloveniji, pa tudi sicer med redkimi na svetu, ki se lahko pohvalijo s tem nazivom.

S spleta

Komentarji (0)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.

Starejše novice