Slika je simbolična.
Mestna občina Murska Sobota prodaja dve stavbni zemljišči.

Mestna občina Murska Sobota je na svoji spletni strani objavila namero o sklenitvi neposredne pogodbe - kupoprodajne pogodbe.

Namera o sklenitvi neposredne pogodbe se nanaša na prodajo nepremičnin v lasti Mestne občine Murska Sobota, in sicer:

  • parcela številka 3183/3, ki predstavlja stavbno zemljišče površine 192 kvadratnih metrov,
  • parcela številka 4573/4, ki predstavlja stavbno zemljišče površine 99 kvadratnih metrov.

Nepremičnini se prodajata po sistemu 'videno-kupljeno'.

Najnižja ponudbena cena znaša 2.200,00 evrov

Nepremičnini se prodajata skupaj kot celota, na območju nepremičnin pa velja Odlok o občinskem prostorskem načrtu Mestne občine Murska Sobota.

Najnižja ponudbena cena znaša 2.200,00 evrov, v ceno pa ni vključen 22-odstotni davek na dodano vrednost, ki ga plača kupec.

Interes za nakup je potrebno izkazati najkasneje do 6. decembra 2023, do 10.ure, na naslov Mestne občine Murska Sobota, osebno, ali na elektronski naslov.

Kupnino bo potrebno nakazati na transakcijski račun občine v roku 15 dni od dneva sklenitve prodajne pogodbe, zemljiškoknjižno dovolilo pa bo kupcu izročeno po plačilu celotne kupnine.

Vse stroške v zvezi s prenosom lastništva plača kupec.

Komentarji (3)

klet (ni preverjeno)

celih 300 kvadratov. placa glih za en kokosnjak

travnik (ni preverjeno)

bo kupil Goloub, samo ka pride z operacije....samo, kak dugo pa je bil Golob v čakalni vrsti za operacijo? Če se ni prijavil že prej, preden je postal PV, sploh še ni upravičen do takega posega. Pravila morajo veljati za vse, tudi za njega.Če pa je že tam, bi mu morali malo pogledati tudi v glavo, saj ima v možganih pravo zmešnjavo in ima sigurno vse zavozljano. To priporočam seveda v njegovo dobro in dobro nas vseh. Pa uspešno zdravljenje!

Drekas (ni preverjeno)

Prokleti ravenci cuzeki pa marki... Pfuj 😡

Starejše novice