V soboto, 28. oktobra 2023, je potekal 7. memorial Anta Dragića v Čakovcu na Hrvaškem, kjer so radenski plavalci dosegli lepe rezultate.

V soboto, 28. oktobra 2023, so se plavalci Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci udeležili 7. memoriala Anto Dragića v Čakovcu na Hrvaškem. Na mednarodni tekmi je nastopilo 271 plavalcev in plavalk štirinajstih klubov iz Hrvaške, Slovenije in Madžarske.

Mladi tekmovalci dosegli lepe rezultate 

Največji uspeh je dosegla Katarina Hozjan, ki je domov odnesla kar dve medalji. Plavalka je stopila na bronasti stopnički, in sicer v disciplinah 100 in 200 metrov prsno

Po srebrni medalji v svoji starostni kategoriji sta posegli Zarja Cerovšek na 200 metrov prsno in Lija Kukec na 50 metrov prosto.

Tretje mesto pa sta osvojila še Luna Bobič na 100 metrov delfin ter Jakob Šimonka v disciplini 50 metrov prosto

Uspešni tudi preostali tekmovalci

Franc Jožef Pelc Čeh je dosegel četrto mesto v disciplini 50 metrov delfin. Jaka Šeruga si je priplaval peto mesto v disciplini 100 metrov hrbtno. Maruša Šobak je osvojila osmo mesto na 100 metrov prsno. Teo Temlin pa si je priboril peto mesto na 200 metrov prosto.

Plavalci prvič pod vodstvom nove trenerke 

Tekma v Čakovcu je bila prva v tej plavalni sezoni. Memorial pa je bil poseben tudi zaradi tega, ker so plavalci in plavalke Plavalnega kluba Zdravilišče Radenci prvič plavali pod okriljem nove trenerke Helene Dolšak.

Prilagamo še nekaj skupnih fotografij mladih tekmovalcev.

Komentarji (1)

Ištvanek123 (ni preverjeno)

Oči Bobić se nej slikal?
On vse zna, lejpi kak đünč, ... ali istina ...
skoron vničo ta klub

Starejše novice