Če potrebujete sprostitev in nekaj pozitive, vam priporočamo sprehod ob ribniku v soboškem parku. Gotovo vam bo pričaral nasmeh na obraz.

Opazili smo, da je mestni park pred nekaj dnevi dobil nove stanovalce – majhne, puhaste in nadvse prikupne.

Račji naraščaj – v uredništvu smo našteli vsaj osem mladičev – te dni razveseljuje predvsem najmlajše obiskovalce parka in je pritegnil pozornost že številnih družin, ki za nekaj trenutkov postanejo na brežini.

Upajmo, da bo račkam prihranjena usoda, ki je doletela prejšnje rodove. Spomnimo namreč, da jih je pred časom kar nekaj podleglo plenilcem, ki so kosili po brežini, preden so s plavajočo hišico na vodni gladini po pobudah prebivalcev le dobile varno zavetje.

Komentarji (4)

DEBELI FUKJENEC (ni preverjeno)

Vsi prenapeteži, vsaj za eno uro k temu ribniku. Lepo je. Bolje se boste počutili.

Gost gost račka (ni preverjeno)

žal je že gnes samo sedem račk baje jih uničujejo vrane škoda tako sladke so in želve, da o požrešnih ribah ne govorim

grinch (ni preverjeno)

Ne spoznam se preveč na te zadeve, ampak po mojem mnenju je veliko preveč rib v tem ribniku. Pa dobro bi bilo, da bi se malo uredile brežino. Saj je okrog veliko malih otrok in žice stojijo gor na vse strani. Ne upam si pomisliti, da se kateri otrok spotakne in se nasadi na te žice.

gostm (ni preverjeno)

Kje je zdaj komunala ki je obljubila otok za račke namesto te pasje ute???

Še enkrat pišem komentar saj vas je očitno komunala plačala da se to ponovno ne izpostavi in ste prejšnji komentar izbrisali.

Starejše novice