Zdravstveni dom Murska Sobota bo ta konec tedna organiziral dodatni termin za cepljenje proti koronavirusu.

Zdravstveni dom Murska Sobota bo ta konec tedna organiziral dodatni termin za cepljenje.

Dodatni termin cepljenja proti koronavirusu bo v soboto.

»V Zdravstvenem domu Murska Sobota bomo organizirali dodaten termin cepljenja proti covid-19. Dodaten termin cepljenja bo v soboto, 27. novembra 2021 od 08.00 do 15.00 ure,« sporočajo.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Muraa pfuj (nepreverjen)

Kolko dobite za to reklamo ????pfuj!!

Anonimesc (nepreverjen)

ZAJ PA DOSTA!!! VI EDNI ŠTERI STE ZAČELI UPORABLJAT BESEDO ANTIVAXER ZOPER TISTIN ŠTERI SO SI NEJ DOVOLILI VBRIZGNUT TO GENSKO SRANJE V SVOJA LASTNA TELESA, VAS OD TOGA TRENUTKA VSI ŠTERI SO SE DALI PIKNOUTI BON VAS ZAČO ZVATI DROGERAŠI, ĐANKERJI!!! SAMO ZARADI TOGA DA SE POSTAVI PONOVNO RAVNOVESJE MED NAMA! ZAJ PA NAVALITE DJANKERI Z MINUSAMI, AJDA DA VIDIN KOLIKO VAS IMA.

In reply to by Muraa pfuj (nepreverjen)

Terminator (nepreverjen)

To ni reklama jeba ti pas mater buzič zabit zato pa si psihični bolnik.

In reply to by Muraa pfuj (nepreverjen)

323434321 (nepreverjen)

https://www.facebook.com/100055981178962/videos/621129152668195/
NATEG in PREVARA po celem svetu!
Medtem ko Avstrijci sedijo zaklenjeni in ne smejo po nakupih na božični trg, člani avstrijske vlade, minister za zdravje in predsednik države praznujejo in čagajo brez mask in bez razdalje.

Saaššš (nepreverjen)

Brez zamere, vütro (to soboto), smo že v DECEMBRI, to je 4. 12. 2021!!!

Terminator (nepreverjen)

Sem bil v Dokležovju na obisku pri sorodniku kateri seveda ni prekmurec,ker bi ga tudi bilo sram,če bi bil in sem videl kako ta pritegnjena golazen z avtomobilskimi sirenami trobi čez ležeče policaje na cesti.Hahahahaha
Pa takih kmetavzarskih zasmojencev brez malo možganov ni nikjer drugje v sloveniji kaj šele na svetu.
Ko sem vprašal sosede kaj pomeni,ko trobijo čez ležeče policaje so mi povedali,da so to predvsem guzaški dvospolni tranzvestiti in se tako iščejo med sabo.
Vsi so pa tudi posiljevalci kokoši katere imajo med vožnjo nataknjene na njihove baje male penise in ko se pelje čez ležeči policaj ga zabije kokoši bolj globoko v rit in od zadovoljstava zatrobi.
Ti dvospolno usmerjeni buzeranti si včasih tudi z sabo vozijo ženske oziroma so to moški preoblečeni v ženske in ta Ižakovska stran prekmurja je zaradi teh guzaških tranzvestitov sramota Slovenije.
Seveda niso vsi enaki ampak je teh tam kar nekaj med njimi tudi neki trije bratje pleskarji iz Ižakovec kateri nimajo žensk in posiljujejo kokoši ter vse domače živali katere ujamejo na cesti ali v bližini.

Starejše novice