Poslovni prostor, v katerem je dolga leta deloval soboški lokal Cubo, je naprodaj.

Na največjem nepremičninskem portalu Nepremicnine.net smo zasledili, da je v Murski Soboti naprodaj pritlični poslovni prostor na prepoznavni lokaciji.

Naprodaj je poslovni prostor, ki je trenutno urejen kot gostinski lokal, zgrajen leta 1969, in generalno obnovljen leta 2009.

Predmet prodaje je legendarni gostinski lokal Cubo ob soboškem parku, ki je spomladi lansko leto prešel v roke novega najemnika.

Najemnik se je za prevzem lokala odločil, ker je želel v Mursko Soboto vrniti življenje ob vikendih, a očitno ni šlo vse po načrtih.

Obujanje lokala očitno neuspešno

Lokal je svoja vrata najprej zaprl leta 2019, ponujali pa so vse od kavic do koktajlov, gostje pa so se v večernih urah in ob koncih tedna lahko zabavali ob živi glasbi in različnih didžejih.

Tudi novi najemnik se je odločil za pestro ponudbo pijač in sladkega programa, gostje so večkrat lahko uživali ob živi glasbi in tematskih večerih, a se očitno tudi ta zgodba zaključuje.

Kakšna je cena?

Kot je razvidno iz opisa na nepremičninskem lokalu, je poslovni prostor umeščen v stanovanjsko-poslovni in kulturni predel mesta, nahaja pa se na visoko dostopnem območju.

»Trenutno je lokal urejen kot gostinski, vendar je idealen za katerokoli storitveno dejavnost in vam ga lahko v razmeroma kratkem času preuredimo za katerokoli namembnost,« je zapisano.

Neto tlorisna in uporabna površina je 108 kvadratnih metrov, cena pa 150.000 evrov.

Starejše novice