Uporabnica Twitterja je na družbenem omrežju opozorila na nespodobno ponudbo najema nepremičnine.

V Kopru uporabnik nepremičninskega portala oddaja sobo, ki je del dvosobnega stanovanja.

Najemodajalec oddaja - kot je zapisal v oglasu - prostorno svetlo sobo za 450 evrov, ob tem pa želi, da je stanovanje vsak drugi konec tedna v mesecu in med prvomajskimi prazniki prosto, ker ga takrat želi uporabljati zase.

Na koncu oglasa navede predlog, da lahko v tistem času študent ali študentka obišče svoje starše

Opis pod objavo oglasa za najem sobe je povzročil razburjenje na družbenem omrežju Twitter.

Ostra kritika

Ena izmed uporabnic družbenega omrežja Twitter je delila oglas in opozorila na visoko ceno najema nepremičnine, dodala pa je še ostro kritiko, ki pa ni namenjena samo najemodajalcu.

Sprašuje se, kdo nadzoruje portal z nepremičninami in kako dovolijo, da ljudje prodajajo in dajejo v najem tovrstne prostore in to celo na način, ki nikakor ni sprejemljiv:

»Garsonjera, ki ni garsonjera, ampak soba. 450 evrov. Aja, pa vsak drugi vikend in med prazniki spizdi drugam, ker bodo lastniki mal hengali tam. Aja pa poleti letiš ven, ker turisti. 

Zakaj nimamo nikogar, ki bi se s tem shitom ukvarjal in kaznoval te kretene?«

Komentarji (4)

Lukčev Mesec (ni preverjeno)

Problem je država.
Zagotoviti primerne študentske domove in je problem rešen.
In pohlepneži naj imajo potem svoja stanovanja.

smoother (ni preverjeno)

Zakoj bi se pa nešče mogo s ten ukvarjati? Človek oddaja nepremičnino/sobo pod v naprej določenimi pogoji in na tebi je če to sprejmeš ali nej. Ne ven zakoj se sploj ta afna buni brezveze. Problem bi biu ka najemodajalec toga nebi navedo, oziroma nebi povedo najemniki in bi ga naknadno s ten zajebavo. Dokler pa je to lepo napisano pa je to problem najemnika, če sprejme tej pogoje ali nej. Eni bi rejsan radi cejlomi svejti komandejrali. Ges ne vidin v oglasi nič sporonoga, niti je nigi nej napisano ka naj nešče nekan spizdi ka de nešče hengo. Bole bi mogli kaznovati takšne kretene kak je ta Maja za malumnost in pa medije kak je sobotainfo ka tekšne oslarije podpejrajo.

VRAN (ni preverjeno)

Odličen komentar.
Pogoji so zapisani VNAPREJ, komu ne paše (tudi meni ne bi !!!), gre avtomatsko do naslednjega oglasa !! A babura mora pridigati na greznici-Twitlerju ? Še huje je to, da kvazinovinarčki temu zmazku rečejo "članek"

In reply to by smoother (ni preverjeno)

AOP (ni preverjeno)

Kot prvo pa naj se zmanjšajo vpisna mesta za študente za vsaj 50%!

Starejše novice