Foto: Tim Vengust
Na razpis za direktorja javnega zavoda Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota sta prispeli dve prijavi, a le ena popolna.

Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja Mestne občine Murska Sobota je 15. januarja objavila javni razpis za delovno mesto direktorja javnega zavoda Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota.

Prijave na razpis so bile odprte do vključno 30. januarja 2024, na razpis pa sta prispeli dve prijavi, so na povpraševanja Sobotainfo odgovorili iz soboške občine.

Prijave so odprli na 12. seji komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja. 

Matej Grah, predsednik komisije, je za Sobotainfo povedal, da je bila ena prijava zaradi neizpolnjevanja pogoja glede izobrazbe nepopolna.

Titan Felix s popolno prijavo

Kot smo poročali, se je na razpis za direktorja prijavil tudi vršilec dolžnosti javnega zavoda Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota Robert Titan Felix.

Titan Felix je vodenje javnega zavoda prevzel marca lani za eno leto kot vršilec dolžnosti direktorja.

Grah je za Sobotainfo dodal, da je bil z vršilcem dolžnosti direktorja, ki je oddal popolno prijavo, opravljen sestanek, na katerem jim je slednji predstavil načrte za naprej.

Točka dnevnega reda za imenovanje direktorja javnega zavoda Mladinski informativni in kulturni klub Murska Sobota bo predvidoma obravnavana na naslednji seji mestnega sveta, ki bo marca, še pred tem pa mora o potrditvi odločati tudi svet javnega zavoda.

Komentarji (2)

vaški pijanček (ni preverjeno)

Matej Grah, predsednik komisije, je za Sobotainfo povedal, da je bila ena prijava zaradi neizpolnjevanja pogoja glede izobrazbe nepopolna. Pisunčki kaj ste sploh pismeni, prijava ni bila nepopolna , le ta ki se je prijavil/prijavila ni imel pogojev !

Pohorčan (ni preverjeno)

Tote felix zgledne kak da bi se san vrog pokaza. Poha ga pa tudek redno.

Starejše novice