Včeraj so v Pomurju potrdili 31 okužb s koronavirusom v 12 pomurskih občinah.

V Sloveniji so v nedeljo, 18. oktobra, opravili 2637 testiranj na koronavirus in potrdili 537 novih okužb, delež pozitivnih je bil 20,36 odstoten. Incidenca v Sloveniji je trenutno 339 okuženih v zadnjih 14-dneh na 100.000 prebivalcev.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 13.867.

Pomurje daleč od oranžne regije

Včeraj so v Pomurju potrdili 31 novih okužb v 12 občinah. Največ okužb oziroma pet primerov so potrdili v občini Murska Sobota in v občini Odranci.

Po štiri nove primere so potrdili v občini Beltinci, po tri v občini Ljutomer in Puconci, po dva primera v Kuzma, Sveti Jurij ob Ščavnici, Gornji Petrovci in v občini Veržej. Po en primer pa so zabeležili še v občinah Turnišče, Gornja Radgona in v občini Križevci.

Glede na 14-dnevno pojavnost je v Pomurju trenutno 240,7 okuženih na 100.000 prebivalcev, meja za uvrstitev med rdeče regije pa je 140 okuženih na 100.000 prebivalcev v zadnjih 14 dneh. V Pomurju je trenutno aktivnih 275 primerov okužbe s koronavirusom.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zvc (nepreverjen)

Eni so okuzeni s korono, drugi z neumnostjo. Saj pomali nemo meli vec gospodarstva, pa niti zdravstva. Te vidli :) oz. mo meli zdravstvo kak v ZDA. Kelko placas telko do te zdravili. Lep pozdrav.

kritik (nepreverjen)

Imejte jajca pa napišite koliko se jih je pozdravilo brez vsakih posledic !!!

ka te briga (nepreverjen)

pozabili ste še pet rdečih klicajov pa kakšo smrtno glavo na facebook objavo zakeliti. step up your game, lidje se še ne bojijo zadosta močno

čarni vrag (nepreverjen)

Glanzkopf je budalo! Povej naprej!

Starejše novice