Včeraj zvečer ob 22.29 so policisti prejeli prijavo občanke, da se na cesti med Mursko Soboto in Noršinci v osebnem avtomobilu joče deklica, voznica osebnega avtomobila pa je pod vplivom alkohola in se z vozilom noče umakniti s ceste.

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je bila voznica osebnega avtomobila pod močnim vplivom alkohola in ni želela sodelovati v postopku, ob tem se je tudi nedostojno vedla do policistov. 

Odrejen ji je bil preizkus alkoholiziranosti, katerega ni opravila po navodilih, zato ji je bil odrejen strokovni pregled, katerega je odločno odklonila. 

V vozilu je bila tudi hčerka, mlajša mladoletnica. Na kraj je bil poklican sorodnik, ki je obe odpeljal domov. Zoper voznico sledi obdolžilni predlog. 

"Vse udeležence v cestnem prometu ponovno pozivamo, naj za volan sedejo le trezni. Še posebej odgovorno naj ravnajo pri udeležbi otrok v vozilu. Če bodo uživali alkoholne pijače, naj se ne odločajo za vožnjo v cestnem prometu, vozilo naj vozi oseba, ki ni uživala alkoholnih pijač, ali pa se odločijo za uporabo javnih prevoznih sredstev," so še sporočili iz PU Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Yery (nepreverjen)

Policijska ura pa hodi okoli vinjena.Otroka vzeti takoj taki materi njo pa v zapor.Kazni pa 10.000 €

rompompom (nepreverjen)

ne, to ni rešitev. pač pa materi nuditi ustrezno pomoč in da kasneje pridobi nazaj otroka da lahko oba normalno zaživita.

In reply to by Yery (nepreverjen)

🦉 (nepreverjen)

Vinjena ali pijana?

Infiniti (nepreverjen)

Alkoholizirana

In reply to by 🦉 (nepreverjen)

Starejše novice