Preverili smo nepremičninski trg v Pomurju. Našli smo kar nekaj stanovanjskih hiš, ki so naprodaj, tokrat pa smo zbrali tiste najdražje.

Nedavno smo pripravili izbor najcenejših hiš in vikendov v okolici. Na trgu nepremičnin pa smo tokrat preverili, kako visoko sežejo cene nepremičnin v Pomurju.

Samostojna hiša v Gornji Radgoni za 529.900 evrov

Najdražja samostojna hiša v Pomurju se prodaja v Gornji Radgoni. Hiša, velikosti 165,9 kvadratnih metrov je bila zgrajena leta 2000. Hiši pripada 3925 kvadratnih metrov zemljišča, ima pa lep razgled na Radgonski grad in mesto Gornja Radgona.

Ob hiši je tudi pokrita terasa v velikosti 32 kvadratnih metrov, ter še ena nepokrita terasa v velikosti 30 kvadratnih metrov. Hiša je sestavljena iz pritličja, prvega nadstropja in mansarde. Do hiše vodi asfaltirana lokalna cesta, nahaja pa se na koncu ulice.

Cena hiše z zemljiščem je 529.000 evrov, več informacij pa si lahko ogledate na povezavi.

Samostojna hiša v Murski Soboti za 425.000 evrov

V Murski Soboti se prodaja 343 kvadratnih metrov velika samostojna hiša, zgrajena leta 2010. K hiši spada tudi 1055 kvadratnih metrov zemljišča.

Hiša je zasnovana v obliki kocke z ravno streho, zajema pa manjšo klet, pritličje in nadstropje. Ogrevanje je na toplotno črpalko voda-voda, po celotni hiši pa je
urejeno talno gretje.

Cena hiše z zemljiščem je 425.000 evrov, več informacij pa si lahko ogledate na tej povezavi.

Stanovanjski objekt v Ljutomeru za 400.000 evrov

V Ljutomeru se prodaja 800 kvadratnih metrov velik večstanovanjski objekt z desetimi stanovanji, zgrajen leta 1903. Stanovanjskemu objektu pripada tudi 1337 kvadratnih metrov zemljišča.

Objekt se nahaja na robu centra mesta, ob mestnem parku, v neposredni bližini pa se nahajajo trgovine, kulturni dom, zdravstveni dom in gimnazija. K objektu spadajo tudi parkirni prostor in pomožni objekti.

Cena stanovanjskega objekta je 400.000 evrov, več informacij tukaj.

Samostojna hiša v Gaberju za 370.000 evrov

V Gaberju se prodaja samostojna hiša velikosti 419,6 kvadratnih metrov, zgrajena pa je bila leta 1985. Hiši pripada tudi 3197 kvadratnih metrov zemljišča z okrasnim vrtom.

Hiša se nahaja v prijetnem in urejenem naselju Gaberje, na izredno mirni lokaciji, saj je nekoliko odmaknjena od glavne ceste. Okoli hiše se nahaja urejena zelenica z izbranimi in skrbno vzdrževanimi drevesi in okrasnim drevjem.

Ob hiši je tudi poslovni del stavbe z garažami in kurilnico. Posebnost zemljišča pa je, da se na njej nahajata dva vodna izvira.

Cena hiše z zemljiščem je 370.000 evrov, več informacij pa na tej povezavi.

Samostojna hiša v Ivanjskem vrhu za 369.000 evrov

V Ivanjskem vrhu v občini Gornja Radgona se prodaja samostojna hiša v skupni izmeri 242 kvadratnih metrov, zgrajena leta 2001. Zraven hiše se nahaja tudi urejeno gospodarsko poslopje s krušno pečjo. Objekta se nahajata na skupni površini 8474 kvadratnih metrov.

Hiša je popolnoma opremljena in v celoti podkletna. V kleti se nahaja tudi parkirni prostor za tri avtomobile in vinska klet.

Cena hiše z zemljiščem je 369.000 evrov, več informacij pa si lahko ogledate na povezavi.

Samostojna hiša v Radomerju za 365.000 evrov

V Radomerju se prodaja samostojna hiša v velikosti 300 kvadratnih metrov, zgrajena leta 1982, adaptirana pa leta 2010. Hiša stoji na 18.022 kvadratnih metrih zemljišča. K hiši spadata tudi dve veliki delavnici, okolica z lastnim vodnjakom, sadovnjakom, vrtom in vinsko kletjo.

Hiša ima tri etaže, celoto pa sestavlja kar 11 zemljišč. Hišo je možno preurediti tudi v dvostanovanjsko ali tristanovanjsko.

Cena hiše z zemljiščem je 365.000 evrov, več informacij pa si lahko ogledate na povezavi.

Samostojna hiša na Gibini za 295.000 evrov

Na Gibini se prodaja samostojna hiša v velikosti 266 kvadratnih metrov. Hiša leži na zemljišču v velikosti 1696 kvadratnih metrov in je v celoti opremljena.

Ob vstopu v hišo je najprej svetel zimski vrt, vsi prostori pa imajo urejeno prezračevanje in talno gretje. Hiša ima ogrevanje urejeno s toplotno črpalko zrak-zrak, celotno posestvo pa je ograjeno.

Cena hiše z zemljiščem je 295.000 evrov, več informacij na tej povezavi.

Samostojna hiša v Markišavcih za 285.000 evrov

V Markišavcih se prodaja samostojna hiša v velikosti 339,6 kvadratnih metrov, zgrajena leta 1992. Hiša stoji na zemljišču v velikosti 1368 kvadratnih metrov. K stanovanjskemu delu spada tudi 150 kvadratnih metrov poslovnega dela.

Cena hiše z zemljiščem je 285.000 evrov, več informacij na tej povezavi.

Komentarji (12)

r33333 (ni preverjeno)

ali so res najdražje, ali kar je bolj verjetno samo visoko ceno imajo, vredne so pa polovico manj.

23 (ni preverjeno)

Nobena uradna cenitev ne predstavlja dejanske vrednosti. Ceno kreira trg. Ponudba in povpraševanje. Torej, koliko je pripravljen kupec dati glede na postavljeno ceno.

In reply to by r33333 (ni preverjeno)

žalik (ni preverjeno)

hebale vas tej graščine....včeraj bilou v Lj od 15-20 tisoč penzionistov, keri sčejo dostojne penzije, vi pa, riti ene novinarske, tiho!
Vidle smo kak se kulturno protestira! Vse prijavljeno. Kaj so pa delali biciklisti in to dve leti, kda ste mediji poročali vsako minuto, zdaj pa skoraj nič.
narod je rejsan glup, samo še obstaja upanje za Slovenijo. Naslednjč idemo tudi taki, keri včeraj nismo mogli, še več nas bou!!!

Tecumseh (ni preverjeno)

To je res sramota, da je kar veliko "režimskih" medijev zamolčalo protest upokojencev. Vsaj namen je bil, da se zberejo tako levi, kakor desni in "nevtralni"! Pa so levičarji spet zlorabili stiske upokojencev s hujskanjem, klicanjem na bojkot in še bi se našlo.

In reply to by žalik (ni preverjeno)

Lubrikantis (ni preverjeno)

Levičarji? Kelko se vidi iz posnetkov vcera so tan bli samo vidno clani SS sekte … ali si se rejsan pusto tak zpreprate?

In reply to by Tecumseh (ni preverjeno)

Yusuf (ni preverjeno)

Vej pa tej Tecumseh je ovi jansov vernik Truplo. Ka ti je nej jasno? 😁

In reply to by Lubrikantis (ni preverjeno)

Tecumseh (ni preverjeno)

Kolikor vem so bili vabljeni VSI? Povdarjeno je bilo, da se naj o strankarski politiki ne razpravlja, ampak o problemih upokojecev. Koliko so se tega držali sicer ne vem. Me pa čudi, da ti veš, da so bili tam samo "..sekte"? Napisano ni samo žaljivo, ampak je to po svoje že sovražni govor. Vemo, kaj pomeni SS!
Aja, kdo pa je bil na tistem protestu zaradi zdravstva? Samo levi? Močno dvomim, problem se dotika vseh, kakor tudi vseh upokojecev. Tokler nekaterim vam to ne bo jasno in bo vse, kar kdo napiše proti vam t. i. janšizem, neke debate, napredka v odnosih niti ne more biti. Kaj drugega poreči na tako "plehko" razlago, kakor si jo navede zgoraj?

In reply to by Lubrikantis (ni preverjeno)

Statistik (ni preverjeno)

Sramotno je edino ko ss-sektaši govorijo o sramoti... "Režimski" mediji je vse kar ne časti čelavog seronjo??

In reply to by Tecumseh (ni preverjeno)

Statistik (ni preverjeno)

Sramotno je edino ko ss-sektaši govorijo o sramoti... "Režimski" mediji je vse kar ne časti čelavog seronjo??

In reply to by Tecumseh (ni preverjeno)

2021 (ni preverjeno)

Tecumsek- Tau pa ja nemoreš imenovati...režimski mediji....ampak "levičarska trobila", katera vsi plačujemo.

In reply to by Tecumseh (ni preverjeno)

Urška rules (ni preverjeno)

Totin v radgoni se je zmejšalo obema lokacija v ivajnševskem vrhu čisto zanič pa hiša nič posebnega ovi v radgoni pa je čist nor najdražjo hišo v pomurju pa to v radgoni čisto bolano

SOBOTAMIMO (ni preverjeno)

MEDIJSKO DNO.

Starejše novice