V Pomurju so včeraj potrdili 179 okužb s koronavirusom v 23 pomurskih občinah.

V Sloveniji so v torek, 27. oktobra, opravili 7471 testiranj na koronavirus in potrdili 2605 novih okužb, delež pozitivnih je bil 34,87 odstotka vseh testiranih, je na novinarski konferenci sporočil vladni govorec Jelko Kacin.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 28.167.

Največ primerov v Murski Soboti

V Pomurju so včeraj potrdili 179 novih okužb v 23 občinah. Največ okužb smo na našem koncu zabeležili v občini Murska Sobota kjer je bilo potrjenih kar 47 novih okužb. Murski Soboti sledi občina Lendava s petnajstimi novimi okužbami, v Moravskih Toplicah so jih zabeležili 13. 

V Puconcih in Beltincih so zabeležili dvanajst novih primerov, v Gornjih Petrovcih deset novih okužb, v Ljutomeru devet, v Križevcih in Rogaševcih pa sedem novih okužb. Po šest novih okužb so zabeležili v Kuzmi, Črenšovcih in Gornji Radgoni. V Odrancih so potrdili pet okužb, v Veliki Polani pa štiri. Po tri nove okužbe so zabeležili pri Gradu, v Šalovcih, Svetem Juriju ob Ščavnici in Apačah. Občine Radenci, Hodoš in Cankova imajo po dve novi okužbi, po eno pa občini Tišina in Razkrižje.

Glede na 14-dnevno pojavnost je v Pomurju trenutno 877,1 okuženih na 100.000 prebivalcev. Meja za uvrstitev med rdeče regije pa je 140 okuženih na 100.000 prebivalcev v zadnjih 14 dneh. 

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Takojj (nepreverjen)

Konec tedna bodo po nakupovalnih središčih,pokopališčih velike gužve.
Zato bi vlada naredila za zajezitev covida največ če nemudoma uvede celodnevno policijsko uro..vsaj za dva tedna..

per (nepreverjen)

dobro bi bilo, če bi vlada imela malo zdrave pameti in dodelila tebi in podobnim kot si ti, zakaj pa ne zapreti delovni mest. če si tako pameten kaj misliš kako se širi virus v domove ostarelih?

In reply to by Takojj (nepreverjen)

gddd (nepreverjen)

delodalajec se dere, ka se naj tako spravin na delo z 38 vročine in mi zaukaže ka naj nejden na na test, ka to podjetje dosta košta?! Ka je ne vse koronavirus... Vladni ukazi pravijo drugače. Gnes vlada pravi ka ne oditi brez maske na proston, jutri prej leko odin brez maske če je 3m razdalje. Ka???? ka se dogaja, ali ka naj delan? Haaaa???

Karl Marx (nepreverjen)

Čelavi tvit majster je Slovenijo doj zapravo v samo sedmoh mejsecaj. V ton kratkon časi je napravo 8 miijard evrov minusa v državni blagajni. Virusa ne obvlada zatou mamo največ okuženih v Evropi. Za okużbe pa za smrti je krijv izključno ćelavi tvitmajster Janez Ivan Janša. Glavni vir vseh današnjih okužb je takoimenovani korona turizem ali kak njemi pravijo "POČIVAVČER" turizem. Vlada je štiri mejsece SIJLILA državljane naj se idejo gužvat v toplice pa v Portorož, zdaj pa mamo posledice. Posledice do pa strašne. Osem milijounov evrov minusa plus šejst v naslednjon leti plus pejt v leti 2022 plus tri v leti 2023 znaša fküper 22 milijard. Lidgej dragi ,doj nas je zapravo, jebogaboug domobranski fašistični. Za tou de odgovarjo. Cejlo Slovenijo ma za norca že 30 lejt ali zdaj de toga konec. Zdaj de zaglavo teżki zatvor, teżko robijo, s kruglof okouli glejžnja de odo do konca svojoga bednoga pa ničvrejdnoga živlejnja.

tocnotak (nepreverjen)

to je njegovo mascevanje. slovenija ga je zaprla on pa de jo zdaj vnico... pa edini leleki na sveti smo ka nas “vodi” kriminalec keri je bil 2x zapreti.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Gusztaf (nepreverjen)

Jaz ne razumen ljudi, da vedno pravijo, pa s prstom kažejo, da je Vlada kriva. Vlada samo odreja zaostritve, glede na stanje. Če pa ljudje v glavi nimajo nič. Se ne držijo pravil, gostilne bile polne, brez razdalj, nihče se ni razkuževal. Še sedaj vidiš, da pri prihodu v trgovine se razkuži samo pol ljudi. Glede dolga pa. Misliš da so aparature bile zastonj, testi so sedaj tudi zastonj. Ljudje doma, pa dobijo pomoč od države. To je tudi zastonj. Od kod pa naj država vzame. Hrvaški turizem je bil zaključen avgusta. Če bi se takrat okužili, bi bile posledice septembra. Pa jih ni bilo. Malo logike je treba vklopiti. Pa nisem ne za leve in desne.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

Shut the fuckup !

In reply to by Gusztaf (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

Ja, kda nikak resnico izpostavi, potem levnuharji hočejo, da utihne, hihihi...

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Loookii (nepreverjen)

Vrag je ta fejk gripica lažnive manipulatore podkuplene!

Starejše novice