FOTO: Bobo
Znani slovenski glasbenik Jan Plestenjak na peti prodaji kupil znamke nekoč tekstilnega giganta Mure.

Za nakup treh blagovnih znamk v stečajnem postopku podjetja Arum so prispele tri ponudbe, je razvidno iz poročila stečajnega upravitelja Igorja Bončine.

Največ, in sicer 3.300 evrov, je za nakup Murinih blagovnih znamk ponudilo podjetje Talent-Planet, v lasti Jana Plestenjaka.

Drugo najvišjo ponudbo je poslalo podjetje Šumer, ki je za nakup dveh znamk ponudilo 1500 evrov. Znamke je sicer stečajni upravitelj pred tem skušal prodati za skupno višino vrtoglavih 42 tisočakov.

Znamke kupil malo za hec

Znani slovenski glasbenik je za Finance dejal, da se je za nakup odločil malo za hec, in da je želel, da znamka kot je Mura, ostane v slovenskih rokah. Dejal je še, da nima  namena vstopiti v tekstilno industrijo oziroma nima nobenih posebnih načrtov z znamkami. Prav tako jih po poročanju Financ naj ne bi imel namena prodati.

Sicer pa dodajmo, da se Jan Plestenjak redno oblači v znamko Morro Sartoriale, podjetja Moda Mi&lan d.o.o., čigar direktor je Milan Mörec.

Komentarji (24)

ferdopijše (ni preverjeno)

no te pa naj še koncert napravi na dvorišču nekdanje Mure-je zadosta mesta in bo varna distanca.

če ge va ra (ni preverjeno)

S Pomurjem nema absolutno nič veze, ka se dogaja okoli po sveti in v naši bližini. Drži. Pomurje je otok, domorodci pa so odrezani od sveta in na njih ne vpliva nič, pa tudi ne zanimajo jih dogodki izven Pomurja. Mene tudi ne zanima, klikno mo pa ka to napišem.

kajki (ni preverjeno)

kdo pa za hec kupuje znamko? to je norcevanje. Boljse da bi zazgali, kot prodali za hec. kam so ta yugo banda spravili muro.

Hit.er 🤚 (ni preverjeno)

Te pa napijsite ka je Mörec dal denar plesenjaku da v njegovon imeni dolküpi podjetje muro kateroga je že negda ovi morec pokradel...

Sobočanec 777 (ni preverjeno)

Tak ali tak ide Mörec baje z novin leton v stečaj....

gostog (ni preverjeno)

Od ge pa tebi ta informacija? Baje ka njin dobro ide glede na situacijo.

In reply to by Sobočanec 777 (ni preverjeno)

merđo44 (ni preverjeno)

če pa novoga mercedesa kupo za par 10k € , pa njeme svalilo

In reply to by Sobočanec 777 (ni preverjeno)

2plus2je4 (ni preverjeno)

Brez vejze kupo.... Pa vij ste rejsan idiote, pa za möreca je valda kupo, pa delate budale od nas.... Rejsa katastrofa

gulgo03 (ni preverjeno)

Pa tij resno misliš, ka je blagovna znamka Mura kaj vrejdna? Mura je danes kot blagovna znamka vredna nič, tak da še teh nekaj tisočakov je dovolj za to.
Nevem, kdo bo danes ponosno nosil majico z napisom MURA :)

In reply to by 2plus2je4 (ni preverjeno)

Cv3tt0 (ni preverjeno)

Gringosi? :)

In reply to by gulgo03 (ni preverjeno)

tanja flaškon (ni preverjeno)

jaz bi jo ponosno nosila

In reply to by gulgo03 (ni preverjeno)

Kageste (ni preverjeno)

marš kuzla, ne boš ti nosila murine majice
Ti lahko nosiš samo majico z rdečo zvezdo
pod katero piše
MI KOMUNISTI SMO POBILI NA STOTISOČE
OTROK ŽENSK IN STARČKOV PO LETU 1945

In reply to by tanja flaškon (ni preverjeno)

Jug (ni preverjeno)

Ka tebi slučajno slabo?

In reply to by Kageste (ni preverjeno)

čarni vrag u k… (ni preverjeno)

a tvoja mati še vedno denar služi čučajuči na turških šoferih u kabinah tovornjakov

In reply to by Jug (ni preverjeno)

Mhm2020 (ni preverjeno)

Ge so pa pejnezi za murine delavce???

Vaše ime . (ni preverjeno)

Nika se ne bojte.Zdaj da pretečej Trianonska pogodba de prekmurje tak šlo nazaj pod Mađarsko.Priporočan ka se pomali včite mađarsko.

potok (ni preverjeno)

Verjetno bo tam klub slači fantov in namenjeno samo moškim

. (ni preverjeno)

Jan je imel veliko oboževalk v Muri. On je popejvo po radiji, one so poslušale pa šivale v nočni. Hvala Jan. Zajebali so Muro pa Slovenijo do amena.

. (ni preverjeno)

Barkafe pa kokto, gorenje , tiki, merkaror , fruktal , piceke , elan , so prodali, zakaj ne bi še murino znamko prodali. Če bo komu paf prišli, hvalabogi, slovencem znan ne koristi več nič. Mi znamo samo še z dreka kaj napraviti.

čikapajo (ni preverjeno)

Ne se spet kregat! Dobro, da se še najde kdo, da bi kaj naredil s te znamke. Pa naj bo to Plestenjak ali Mörec.
Glavno, da bo posel. Blagovna znamka MURA ima še vedno potencial. Samo dober marketing je potreben in bo zadeva uspešna.
Tudi PEKO je propadel in danes prodaja APLINA čevlje pod znamko PEKO, ki stanejo preko 100 EUR.
IN seveda jih ljudje še vedno kopujejo, ker so bistveno drugačni od Azijskega sranja.
Ljudje še nikoli prej niso imeli toliko denarja, kot ga je danes. In zato se najdejo tudi taki, ki bodo z veseljem spet kupili obleko MURA !

Gust (ni preverjeno)

Muro je unicilo lohn ( za druge firme) sivanje, prevelika rezija, z enormnimi placami. Vodstvo ni imelo zelje ali pa moci to spremeniti, poglejte kaj so storili kitajci v gorenju, najprej analiza delovnega procesa, nato odpuscanje belih ovratnikov, na koncu pa zaposlovanje v proizvodnji .Mura se je slepala na racun drzavnih subvencij, izkoriscanja delavcev , se od 90, let. Nikoli pa ni dobila resnega vodstva, kolikor se spomnim je edino g.Kumperscak , ki je bil postavljen nekje po 2000 letu imel namen to resiti, ko pa je zahteval analizo delovnih mest, predvsem rezije in raznih individualnih pogodb hitro letel.

EMIL SABOTIN (ni preverjeno)

TEH SKROMNIH 3300 EUR ZA TAKEGA GIGANTA JE SRAMOTA IN TA DENAR BI SI NAJ STEČAJNI UPRAVITELJ POTISNIL V RIT. PRVO JE DRŽAVA POSKRBELA, DA JE ŠLA MURA V STEČAJ, ZDAJ PA ŠE MRHOVINARJI - STEČAJNI UPRAVITELJI V 10 LETIH POKOPALI IN ZAPRAVILI ŽE DRUGIČ. ČUDI PA ME DA JEVŠEK IN OBČINA SOBOTA NI PREMOGLA TEH 3000 EUR, DA BI BLAGOVNA ZNAMKA VSAJ OSTALA V SPOMIN IN OPOMIN DOMA.

tuncika

Evo zdaj pa primerjajte in komentirajte. Plestenjak je za svoj denar kupil Murino blagovno znamko po licitirani ceni. In ne namerava je prodati, ker želi da ostane slovenska.
Zdaj pa Werner-mali titek. On želi kupiti vse zaščitne maske (covid-19) za državni denar, samo da državljani ne bi nosili mask.
Prosim za komentare……………..

čarni vrag (ni preverjeno)

baje ima slom drisku

Starejše novice