Slika je simbolična.
Imamo novega zmagovalca loterije Eurojackpot.

Loterijska igra Eurojackpot je priljubljena mednarodna igra, ki jo vsak torek in petek igrajo v 18 evropskih državah, v Sloveniji pa je prisotna že od samega začetka.

V skladu za glavni dobitek je vedno najmanj deset milijonov evrov, njegova vrednost pa lahko naraste do največ 120 milijonov evrov - v Sloveniji so več kot milijon evrov zadeli že štirje udeleženci igre.

Igra deluje tako, da najprej izberete pet številk iz množice od 1 do 50 ter dve številki iz množice od 1 do 12. V enem polju označite sedem številk (5+2), kar predstavlja eno kombinacijo. Glavni dobitek Jackpot (dobitek 5+2) imate, če ste pravilno napovedali vseh sedem številk. V igri Eurojackpot je sicer 12 kategorij dobitkov.

Tokrat je bil uspešen srečnež, ki je dobitno vplačilo izvedel v Ljubljani - v kategoriji Ekstra joker 6 je zadel je neverjetnih 300.000 evrov.

Komentarji (4)

Žaba66 (ni preverjeno)

Samo bejže stran od Murske Sobote, ker če te dobi Murina "legenda" v roke boš postal nov sponzor Mure...🤣🤣kot njegov sovaščan...

LajčeZver (ni preverjeno)

Draga moja SobotaInfo,či se nete spravili malo k sebi pa začali pisati slovnično slovensko (či gli smo Prekmurci) Neven kak ste lejko sploj novinarje...ka ne omenjan določenih člankov kakšne objavlate...

vaški pijanček (ni preverjeno)

Osnovno šolo sem končal v Prekmurju, torej sem upravičen, da po končani osnovni šoli ostanem nepismen.

In reply to by LajčeZver (ni preverjeno)

69 (ni preverjeno)

jaz sem za vas bedake dovolj šolan
da se ne rabim jebati z vami

In reply to by vaški pijanček (ni preverjeno)

Starejše novice