Foto: Facebook profil Sandra Vaupotič
Pes je jedel in pil, vendar je boječ.

Pri lovski koči v Bakovcih in na okoliških cestah se sprehaja pes, ki je vidno poškodovan.

Pes je jedel in pil, vendar je zelo boječ in se ne da prijeti. Vsi, ki bi psa prepoznali nam javite.

Komentarji (7)

. (ni preverjeno)

Pm človeška sto jemi je tau napravo naj crkne v bolecijnaj. Vejpa veterinari pelati pa jemi pomagati. Jebe se vsem za živo bitje.

Stanislavbornagi (ni preverjeno)

Pa tebi tude,ci be ze tejsan tak fejst skrbelo bi se seu v avto ali na biciklin pa bi se po njega pelo,nej ka se tu pametnoga delas

In reply to by . (ni preverjeno)

Bogme (ni preverjeno)

Rejsan, sakšen pes, ka je doma z Bakovec je betežen. Eden ma celou steklino.

Kuskus (ni preverjeno)

to treba javit društvu za zaščito živali pomurja ali veterinarjem, da ga ulovijo, če se ga ne da prijeti drugače. le kako mora trpeti ubožček.

fuuujDRUSTO (ni preverjeno)

Drustvo za zascito zivali Pomurje ge ste zdaj? Ale znate samo zberati pejneze za zivali pa viseti na Facebooki? Od toga pa te niksnoga haska? Ce toga psa ne zemete vred GNES od marsikoga nede vidli vec v zivoti niti centa… To si zapomnite NITI centa!! Pa te lejko mate drazbe, stojnice #lejkovasjesran

zalostno (ni preverjeno)

Drustvo za zascito zivali Pomurje pa itak ne naredi nic! Tak kak ponavadi! Zdaj valda zberajo slike za kolendar ale se odlocajo kaksne majce do odavali! Efektivnoga dela pa kak ponavadi nic! Na bruhanje mi ide kak so nesposobni!

katastrofa (ni preverjeno)

Drustvo za zascito je objavilo sliko na Facebooki in prevalilo odgovornost na zavetisce! Tak ka so oni “svoje delo” opravili! Ker njihov smisel je resan objavlati pa viseti na Facebooki! Ale dejansko - terensko in efektivno delo pa bog ne daj! Samo Facebook, Facebook, Facebook! De pes zdaj od toga mel velki hasek ja! Smo njin donerali skos kda so meli stojnico v BTCJi ale od nas pejnez vec nedo nikder vidli! Nemo mi financerali Facebook objav in srackanja po interni! Po drugi strani pa odi okole pes z olupnjenin hrbton pa ne naredi nisce nic!

Starejše novice