Vir: Občina Moravske Toplice
Nevihte so veliko škode danes povzročile tudi v občini Moravske Toplice, kjer je neurje odkrivalo strehe in podiralo drevesa.

Nevihte in neurja, ki so danes zajele Pomurje, so veliko težav povzročile tudi v občini Moravske Toplice. Kot so sporočili z občine, je neurje odkrivalo strehe, podiralo drevesa in težave povzročilo tudi na električnem omrežju.

Na krajih, ki so jih prizadela neurja, so posredovali gasilci PGD Sebeborci, Moravske Toplice, Murska Sobota, Tešanovci in Krnci, pomagali so tudi člani civilne zaščite in delavci Elektra Maribora.

Vodja centra za obveščanje Murska Sobota Primož Senčar je sicer nedavno povedal, da so na njihovem območju danes do 14. ure našteli že več kot 200 dogodkov in še vedno se vrstijo klici. 

Kot je razložil, je v več krajih močan veter odkril strehe objektov in podrl drevesa na ceste in dovozne poti, bilo je tudi nekaj zalitih kleti in padcev električnih drogov.

Komentarji (6)

Shhhh (ni preverjeno)

Ja??? Ide v Moscance in na Vaneco. Te vidli razdejanje

realnooo (ni preverjeno)

WAHHH KAKSNA SKODA, SAMO KA SE NEKAJ PISE. SAMO ZA KLIKE SE VAN IDE

.. (ni preverjeno)

Ti si eno tele, idi si poglednit škodo, pa te lapaj. Primitivec zmešani

In reply to by realnooo (ni preverjeno)

Lpp (ni preverjeno)

Kak de sao? S kavcon de poletel? Vejpa nema drugoga kak telefon pa internet. Zato pa je zagrenjeni.

In reply to by .. (ni preverjeno)

.. (ni preverjeno)

Maš prav, telefon pa internet, drugo v životi ne pozna, pisari pod sakši članek, na žalost same blesarije. Mogoče misli, ka je pameten ali pa koga zajebavle ali samo nouro vö spadne pa svojo primitivnost pokaže. Betežen si, poišči si pomouč.

In reply to by Lpp (ni preverjeno)

Xxxxx (ni preverjeno)

Psihič zabiti obesi se že enkrat ka de mer z tvojimi butastimi komentarami.

In reply to by realnooo (ni preverjeno)

Starejše novice