FOTO: Facebook (Ninushual)
Ninushual v sodelovanju z Rokom Roudijem predstavlja novo kolekcijo modnih dodatkov, ki bodo zagotovo pritegnili poglede.

Nobenega razloga ni, zakaj bi ženske torbice morale biti preproste in dolgočasne. Zakaj z njimi ne bi bili drzni, si privoščili "fashion statement" ali pa celo podirali tabujev o goloti? Sveža kolekcija mladih pomurskih oblikovalcev počne prav to – z ličnimi in domiselnimi modnimi dodatki, ki po obliki in barvi spominjajo na razgaljene prsi.

V Ninushual so včeraj razkrili nove torbice z imenom Boobeauty, ki so naletele na odličen odziv modnih navdušencev.

Prijateljstvo rodilo ustvarjalno sodelovanje

Za imenom Ninushual stoji Nina Grabar, v Pomurju že dobro uveljavljena oblikovalka usnjenih modnih dodatkov. S svojimi ročnim delom želi ljudem ponuditi obstojne izdelke, ki slavijo edinstvenost v hitro spreminjajočem se svetu.

Kose v kolekciji Boobeauty pa je sicer oblikoval obetaven, mladi oblikovalec Rok Roudi. Kot je zapisal na svojem Instagram profilu, se je prijateljstvo z Nino preprosto razvilo v ustvarjalno sodelovanje.

Domiselne in nagajive torbice bodo v štirih različnih barvnih kombinacijah na voljo od petka, 15. aprila, sprejemajo pa tudi že prednaročila.

FOTO: Facebook (Ninushual)

Komentarji (5)

Fashion Guru (ni preverjeno)

Upam, da bodo torbice čim večje.

Grobijan (ni preverjeno)

Tej roudi je ziva legenda ka to vse ne dela. Ma svaka njemi cast, ge ga podperan ka zivi v svojon sveti pa dela to ka se njemi na bole vidi.

Putin (ni preverjeno)

Ka pa za moske, pa take?

LA (ni preverjeno)

Izdelaj kaksno specialno kravato.

In reply to by Putin (ni preverjeno)

Bruh sobočanka (ni preverjeno)

Ninushual ima top izdelke, tole z slike pa je kar nekaj. Sem ženska in brez presodkov, pa vendar modni dodatek v obliki joške ne rabim! So mi dovolj moje. Izdelka nebi imela zastonj, kaj šele da b8 ga plačala. Ni zame, pa prepričana sem, da tudi preostali ženski populaciji joška torbica ne "potegne"!

Starejše novice