Nad hotelom Diana se že nekaj časa zgrinjajo črni oblaki. Po obtožbah, ki jih je bila deležna Olga Belec, nekdanja direktorica Hotela Diana, zdaj obtožbe prihajajo na račun zdajšnje direktorice Jasne Klepec.

V naše uredništvo smo včeraj prejeli anonimno sporočilo, v katerem je zapisano, da je bila inšpektoratu Republike Slovenije za delo podana prijava v zvezi z neupravičenim izplačilom potnikov stroškov štirim zaposlenim v hotelu Diana.

"Jasna Klepec, Marica Mihajlović, Vasja Mihajlović in Tea Hofinger, zaposlene v Hotelu Diana d.o.o. si mesečno izplačujejo potne stroške v višini 130 kilometrov v eno smer za vse delovne dni, čeprav brezplačno bivajo v hotelu. Včasih se skupaj vozijo z avtom osebe, ki ni zaposlena v hotelu, a ima in izvaja nadzorstvo nad zaposlenimi," je zapisano v anonimki, kjer je dodana tudi vrednost potnih stroškov, ki znaša okoli štiri tisoč evrov mesečno.

Vse je v skladu z zakonom

Za izjavo smo poklicali tudi direktorico Hotela Diana, ki pravi, da ni bilo nobenih kršitev.

"Povem lahko, da so bili vsi potni stroški izplačani v skladu z zakonom," je bila kratka in jedrnata Klepčeva, ki klica iz Inšpektorata RS za delo še ni prejela. Smo pa slednjega poskusili kontaktirati tudi sami, a je telefon zvonil v prazno.

Spomnimo, da smo v minulih dneh pisali o očitkih nekdanji direktorici Olgi Belec, ki naj bi del kupnine, govora je bilo o 50 tisoč evrih, prejela kar na roke. Očitali pa so ji tudi nedisciplino pri izplačevanju nadur in regresa. Belčeva je te govorice že označila za neresnične in napovedala tožbo.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kvdro i (nepreverjen)

Kokoške se cufajo, še bo letelo perje

Bogi delavci (nepreverjen)

Za regres delavcem ni denarja, za potne stroške vodilnih pa se najde 4 tisočake mesečno? Žalostno! Če se že vozijo bi pa bilo racionalno da se nabavi en službeni avto za 5 tisočakov pa se potem naj vsi skupaj s tistim vozijo, pa rajši poskrbijo da bodo delavci dobili regres plačani.

12 (nepreverjen)

Ha ha......pa naj ze odgovorni tako policija..tozolstvo enkrat to koncajo...akcija...zaplemba papirjev in gotovo...kdo bo to se bral....ze dolgcas

Kr en (nepreverjen)

Zaprite vse fküper pa de mer.
Brez veze se Zaj prejk interneta cofate, delavci do itak na konci najlrajso potegnoli.
Sram je lejko prejšnjo in zdajšnjo direktorco...
Nase sodstvo pa tožilstvo itak nedo nikaj najsli, ka šele napravili...
In karavana ide dale.....

87David (nepreverjen)

Te se pa pitamo kak lejko Mura propadne - kradnejo VSI kak se le da... če to zakonodaja dovoljuje ali pa ne... nema veze, glavno ka se najdejo načini...

žalostno (nepreverjen)

Naj vas vprašam, kdo od vas se ne bi vozil skupaj v službo z kolegom/kolegico, če bi bil od delovnega mesta oddaljen več kot cca. 30 km in bi imel podoben delovni čas in ter dom bližini? Velika večina Slovencev to dela, tudi jaz in veliko mojih znancev. Dvomim tudi, da kar vsi od naštetih vsakodnevno bivajo v hotelu, kot da ne bi imeli svojega doma. Sam delam v hotelu kot receptor in si ne predstavljam še vsakodnevno bivat tam kjer delam. Kar lahko rečem je, da kdor poda to v medije in da mediji to objavljate je žalostno, da ne rečem kaj drugega.

Velenjski zapr… (nepreverjen)

Še slabše od Olge! Kje pa se oni vedo iti turizma, do konca bodo uničili Diano!
Olgo nazaj in šefico kuhinje Marto! Klepčeva in njena ekipa pa naj klepajo drugje ne pri nas na Prekmurju! Med tem, ko delavci ne dobijo dopusta, si ga ta ekipa vzame kadarkoli! Ven iz MS!

Olgo nazaj (nepreverjen)

Hočemo Olgo!

mojemnenje (nepreverjen)

Anonimka? Haha, avtor pa? Olga Belec? :-)

Starejše novice