Aktivne jesenske počitnice ob najlepših razgledih.

Prihaja jesen in z njo čudoviti dnevi za raziskovanje prelepe Slovenije. Dobrodošli v Rikli Balance Hotelu, Hotelu Savica Garni in Hotelu Park na Bledu, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts!

Hoteli ležijo v neposredni bližini Blejskega jezera in ponujajo najlepše razglede na lepote čarobnega Bleda. Prepustite se zgodbam slovenskega alpskega bisera, podajte se na aktivno odkrivanje okolice in izkoristite 10-odstotni popust za rezervacije krompirjevih počitnic do 28. septembra 2022!

Sodobni Rikli Balance Hotel

Rikli
Udobne sobe sodobnega in elegantnega Rikli Balance Hotela nad Blejskim jezerom nudijo vse, kar družina potrebuje za nepozabne počitnice.

Izkoristite družinski bonus, s katerim do dva otroka bivata v sobi z dvema odraslima brezplačno! 

BazenV razgledu na jezero boste lahko uživali kar iz bazenov največjega bazenskega kompleksa na Gorenjskem, v katerem bodo na toboganu na svoj račun prišli tudi najmlajši. 

Wellness
V hotelskem Wellnessu Živa se lahko starši skozi alpske wellness rituale in sprostitvene ter detox ponudbe prepustite naukom zdravilca Arnolda Riklija.

Prenovljeni Hotel Park 

Bor Dobrin

 V prenovljenem Hotelu Park, ki leži na obali jezera, vas v udobnih sobah, ki pripovedujejo zgodbe vode in gozda, čakajo prekrasni razgledi na lepote Bleda.

Izkoristite družinski bonus, s katerim do en otrok v sobi skupaj z dvema odraslima biva brezplačno!

Bazen

Pogrejte se v hotelskem bazenu z ogrevano naravno alpsko vodo in v svetu savn, ki nudijo panoramski razgled na Blejski grad in jezero z otočkom.

Restavracija

V hotelski restavraciji vas čaka vinska fontana z izbranimi slovenskimi vini in kulinarične mojstrovine kuharskega mojstra Simona Bertonclja, ki je bil za svoje delo nagrajen s prestižno nagrado The Michelin Plate. 

Trajnostno usmerjeni Hotel Savica Garni  

Hotel Savica

V Hotelu Savica Garni so povsem usmerjeni v varovanje narave in zaščito okolja, ekološki značaj hotela potrjuje certifikat okoljska marjetica, uresničujejo pa ga pod geslom in programom Zeleni za jutri. 

Hotel Savica

Družine bodo navdušene nad prostornimi družinskimi sobami, v katerih do dva otroka s starši bivata brezplačno, gostje Hotela Savica Garni pa imajo enkrat dnevno tudi prost vstop v bazenski kompleks v sosednjem Rikli Balance Hotelu. 

Hotel SavicaDa boste družine preživele resnično nepozabne in cenovno prijazne počitnice, je otroška maskota Labodek Zaki za najmlajše pripravil številne zanimive in zabavne aktivnosti, ob tem pa se je dogovoril še za brezplačne storitve ter popuste za svoje male prijatelje, ki jih najdete na Zakijevi kartici

Aktivnosti in doživetja na svežem alpskem zraku  

Blejsko jezero z alpsko kuliso kar kliče po raziskovanju. Podajte se po Zlatorogovi poti okoli jezera, na kateri lahko otroci podoživijo eno najbolj znanih otroških pravljic.

V okolici najdete še pot medveda Godrnjača v Bohinjski Beli in učno pot po Šotnih barjih Goreljek na Pokljuki. S pletno se odpeljite na izlet do otočka sredi Blejskega jezera. 99 stopnic vodi do pravljične cerkvice z zvonom želja, za katerega legenda pravi, da izpolni prav vse želje.

Za konec pa se posladkajte še z originalno blejsko kremno rezino v Kavarni Park! 

Bled
foto: Dean Duboković, www.slovenia.info 

Postanite glavni junaki najlepših zgodb Bleda

Počitnice z otroki se navadno vrtijo okoli aktivnosti in izletov, ki so namenjeni prav njim. Kaj je lepšega, kot raziskovanje in odkrivanje novih pokrajin skozi oči najmlajših?

Raziskovanje počitniške lokacije preko lokalnih pripovedk pa bo počitnice naredilo še bolj pravljične! Predstavljamo vam pravljice, ki odkrivajo tančice Bleda. Preberite jih tukaj

Družinske krompirjeve počitnice na Bledu

Rikli Balance Hotel, Hotel Savica Garni in Hotel Park v neposredni bližini Blejskega jezera nudijo vse, kar družina potrebuje za nepozabne počitnice.

Poleg bogatega polpenziona, vodne zabave v bazenih z dih-jemajočimi razgledi in zabavne otroške animacije z labodkom Zakijem ter njegovo kartico ugodnosti, lahko izkoristite tudi družinski bonus.

Do 28. septembra 2022 lahko paket Krompirjeve počitnice na Bledu rezervirate z 10-odstotnim popustom! 

Starejše novice