Obiskovalce Skritega dvorišča navdušila odlična jazz glasba.

Serija odlične glasbe na Skritem dvorišču za Hranilnico prekmurskih dobrot se nadaljuje.

Obiskovalce navdušil jazz kvartet

Obiskovalce Skritega dvorišča je tokrat navdušila pevka glasbene skupine Jazz Ladies Natalija Tumpej, ki jo mnogi poznajo z številnih razprodanih koncertov.

Poleg nastopov s skupino Jazz Ladies se Natalija predstavlja tudi s samostojnimi nastopi, kjer s svojim jazzovskim stilom in pristnim stikom s publiko takoj prepriča in osvoji poslušalce.

Med njenimi pomembnejšimi nastopi je nastop z Vladom Kreslinom in svetovno znanim pevcem vokalnega kvarteta New York Voices Petrom Eldridgem.

Na Skritem dvorišču pa se je tokrat predstavila skupaj z odličnimi glasbeniki in prijatelji, s katerimi je svojo jazzovsko pevsko pot tudi začela. In sicer na odru so se ji pridružili Stane Hebar s kitaro, Luka Gaiser s kontrabasom, Gregor Zver s saksofonom in Jože Zadravec na bobnih.

Utrinke iz odličnega jazz doživetja si lahko pogledate spodaj. 

Komentarji (5)

Simon J (ni preverjeno)

Pohvale organizatorjem. Dobra lokacija, dober program. Lokacija ima tak potencial, da bi lahko delovala celo poletje.

Bukefal (ni preverjeno)

Se strinjam bi pa dodal, da bi lejko tej dotrajane zidove prepleskale z svežo barvo bar ka be dobile sveže vintage lesk. Tak pa zgleda preveč dekrepitno pa zapuščeno. Samo malo volej pa domišljije je potrebno. Praf čujde me ka se na ton področje nišče ne zgene. Očitno so nej prave lidgej tu zaposlene.

In reply to by Simon J (ni preverjeno)

Brigita Perhavec (ni preverjeno)

Hvala za pohvale, ki smo jih zelo veseli, saj je običajno v teh komentarjih samo "šinfanje".
Bi pa želela pojasniti : Zavod za kulturo, turizem in šport M. Sobota je organizator teh koncertov, cikel katerih smo poimenovali Skrito dvorišče. Mi nismo lastniki objekta in dvorišča, ampak ga najemamo. Se je pa pred kratkim menjal lastnik in sedanji se zelo trudi obnoviti stavbo in dvorišče in prav gotovo bo kmalu tudi ta zid dobil lepšo podobo. Želim vam še naprej obilo užitkov ob dobri glasbi, mi se bomo pa trudili, da bi vam bilo v Murski Soboti lepo živeti.

In reply to by Bukefal (ni preverjeno)

Reklamiranje (ni preverjeno)

Dajte prosim malo bolj reklamirat dogodke, ze drugic se mi zgodilo ka samo tu na sobotainfo vidin: vceraj je dogajalo.. pa skos kaj zanimivega.. pa niti enkrat pred dogodkon vido da kje kaj bo.. bi z veseljem priso ka se mi ze par dogodkov zelo vidlo, samo ka ce neves da sploh je kaj... tak da ja! Top da nekaj dogaja, samo dajte malo bolj na zvon obesit, bo pomoje dosti vec ljudi.

In reply to by Brigita Perhavec (ni preverjeno)

piker99 (ni preverjeno)

obično javkanje, sranje.

Starejše novice