Slika je simbolična.
Poročali smo, da so včeraj policisti našli truplo. In če je bilo včeraj še vse zavito v skrivnost, so sedaj policisti sporočili, da so ugotovili identiteto pokojnega.

Poročali smo, da so bili policisti Policijske uprave Nova Gorica, včeraj, 11. januarja, bili ob 7.33 s strani občana obveščena o najdbi neznanega moškega – slednji ni kazal znakov življenja - na potki nad železniškim predorom tik ob državni meji na območju Nove Gorice - Streliška ulica.

Po pisanju Primorskih novic je 26-letnik umrl nasilne smrti, pri preiskavi kraja najdbe trupla pa je sodelovala tudi ekipa s policijskim psom.

Spomnimo ...

Takoj po prejetem obvestilu so bili na kraj napoteni policisti in kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Nova Gorica, ki so kraj varnostnega dogodka zavarovali in izvedli prve nujne preiskovalne ukrepe. 

Na kraj so poleg kriminalistov in policistov prišli tudi slovenski in italijanski reševalci; zdravnica Zdravstvenega doma Nova Gorica je na kraju potrdila njegovo smrt.

Poleg kriminalistov in policistov z območja Policijske uprave Nova Gorica sta se včerajšnjega ogleda kraja najdbe trupla udeležili tudi preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča in okrožna državna tožilka v Novi Gorici. 

S strani preiskovalne sodnice Okrožnega sodišča v Novi Gorici je bila v nadaljevanju odrejena sodna obdukcija, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili in potrdili natančen vzrok smrti pokojnega.

Znana identiteta pokojnega

Tekom včerajšnjega popoldneva je bila v sklopu identifikacijskega postopka ugotovljena in dokončno potrjena identiteta pokojnega. 

Ugotovljeno je bilo, da gre za 26-letnega moškega, državljana Republike Slovenije. 

Sočasno so bili o včerajšnji najdbi trupla obveščeni tudi italijanski varnostni organi, ki pri preiskavi intenzivno sodelujejo s slovensko policijo.

Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi interesa kriminalistične preiskave in ugotavljanja vseh okoliščin smrti pokojnega policisti širši javnosti ne morejo posredovati oziroma jih bodo posredovali v naslednjih dneh.

Komentarji (1)

Expat 2015 (ni preverjeno)

Res hudo. Sožalje svojcem.
Piscu naslova pa: Preberi ga čisto počasi in ga popravi.

Starejše novice