Vir: Facebook, Prostovoljno gasilsko društvo Murska Sobota
Pomurski policisti so včeraj obravnavali več dogodkov.

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba hudo telesno poškodovala, pet kaznivih dejanj, eno kršitev javnega reda in miru, pridržali dve osebi, prijeli tujca, ki je drugim tujcem pomagal pri nedovoljenem prehodu državne meje in tri primere povoženja divjadi. 

Prehiteval, trčil in se večkrat prevrnil

Okoli 13.45 je voznik osebnega avtomobila izven naselja Krajna, med prehitevanjem kolone, zaradi neprilagojene hitrosti trčil v prehitevani osebni avtomobil.

Po trčenju je z avtomobilom zapeljal na bližnjo njivo, kjer se je z avtomobilom večkrat prevrnil. Pri trčenju in prevračanju se je voznik hudo telesno poškodoval in bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico.

V kombiju prevažal 16 tujcev

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tatvino delov s tovornega vozila, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino goriva na bencinskem servisu, ponarejanje listin in grožnjo.

V Stročji vasi je bil ob 21.45 ustavljen voznik kombija.

V postopku je bilo ugotovljeno, da je v notranjosti kombija prevažal 16 tujcev, ki jim je v našo državo pomagal pri nedovoljenem vstopu.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Ker se kršitelj kljub intervenciji policistov ni hotel pomirit je bil pridržan. Pridržan je bil tudi voznik osebnega avtomobila, ki je pod vplivom alkohola povzročil prometno nesrečo in odklonil strokovni pregled.

Komentarji (11)

Gost55 (ni preverjeno)

Z tole rekonstrukcijo ceste gederovci murska sobota so enim pacientom naredili medvedjo uslugo. Z slabem letu je na tem odseku to že druga huda nesreča (prva je bila z smrtnim izidom) in to pri omejitvi 50, ki se je večina tako ali tako ne drži. Sama cesta ima tako nevarne nagibe, da ter kar zmrazi, kaj si je konstruktor mislil pri tem. Globoki jarki ob cesti, namesto da bi cesto znižali, so jo v določenih odsekih še celo malo zvišali in naredili ob njej kloboke jarke. Pohvalno je, da so jo malo razširili, samo eni pacienti zdaj mislijo, da so dobili sredinski pas, ki je rezerviran samo za njih.

Jonajana (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Največji problem je da ni sredinskih črt in tako izgubijo občutek kje se sploh peljejo vsak malo čez sredino in rezultat je tu! Tožiti tega nesposobnega šlampastega izvajalca!

In reply to by Gost55 (ni preverjeno)

IIII (ni preverjeno)

Cesta še ni končana- postavljenih je ogromno prometnih znakov za omejitev 50 km/h. Ampak budale tega ne vidijo ali pa neščejo viditi, ogrožajo pa nas vse udeležence. Najhujši so pa avti z reg oznako ČK, pa nej samo na tem odseku----seronje!

In reply to by Jonajana (ni preverjeno)

Renoir (ni preverjeno)

Nalepke na avtoji njeme nejso baš pomagale a?

miki22 (ni preverjeno)

vejpa od toga z ten audijon nej bilo drugo za pričakovati,zelo nestrpen voznik

Mandarina (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Je pa vrjetno vec deckov vred zeu v ton audiji kak ti v tvoji mazdi dragi igor

In reply to by miki22 (ni preverjeno)

Lukčev Mesec (ni preverjeno)

AUDI in napisi od zadaj povejo vse.
IQ manjši, kot čevlji.
Prehiteval kolono. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

fini (ni preverjeno)

Ročna na 3 stube...

In reply to by Lukčev Mesec (ni preverjeno)

Naol (ni preverjeno)

Problematicen mulc...seposedi problemi, smilijo se ti lejko vsi okrog njega...agresija in brezglavost ne pozna meja tu...

Bzhsbsdhsgs (ni preverjeno)

So ga pripeljali v bolnico vceraj na opazovanje.. in glede na njegovo dretje po telefonu ima samo eno poskodbo v g….

Teror (ni preverjeno)

To samo nad okno se leti v bloke. Kregancija, drejtje, maltretejranje, krozniki, cote. Pa ocitno ne strejzni nic...

Starejše novice