Foto: Zajem zaslona
Do streljanja je prišlo v enem od gostinskih lokalov, glavni akterji pa so mariborskim policistom dobro poznani. V uredništvo smo prejeli tudi posnetek streljanja.

Kot smo že poročali, je v nedeljo popoldan prišlo do streljanja na Pobrežju. Povod za streljanje naj bi bil spor med dvema gostoma gostinskega lokala, ko je eden od njiju potegnil strelno orožje in streljal, a na srečo ni bil natančen. 

Policisti prijeli storilca in njegovega pomagača

Oškodovanec je pobegnil, kraj pa je v nadaljevanju zapustil tudi osumljeni. Še isti večer, torej v nedeljo, je bila odvzeta prostost drugemu moškemu zaradi suma storitve kaznivega dejanja pomoči storilcu po storitvi kaznivega dejanja.

V ponedeljek v zgodnjih jutranjih urah pa so pripadniki specialne enote v Mariboru prijeli osumljenca, ki mu je bila odvzeta prostost zaradi utemeljenih razlogov za sum storitve kaznivega dejanja poskusa umora.

Stari znanci policije

Po poročanju Večera so bili v nedeljski incident vpleteni stari znanci policije. Poskusa umora je osumljeni B. P., ki je streljal na K. P., branil pa ga je S. P. 

V uredništvo Mariborinfo smo prejeli posnetek streljanja, iz katerega je razvidno, da sta dva moška prišla iz toaletnih prostorov, tretji pa ju je čakal pri točilnem pultu.

Ko sta se mu približala, je izvlekel pištolo in streljal proti enemu od njih, a ga je drugi prijel za roko in najverjetneje preprečil najhuje. Kot je videti in slišati na posnetku je sprožil dva strela. 

Komentarji (4)

1235678 (ni preverjeno)

pozapret

lukčev mesec (ni preverjeno)

Hmmm, sami stari znanci policije.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ko jih vidiš in to, da visijo po zakotnih lokalih pove vse.

Cupapimunenjo (ni preverjeno)

Skoro kelnarco pokno idiot ...

4r23r3r32r (ni preverjeno)

Fejk oz zrežerano ka lejko mediji lažejo pa vse za klike namrdavlejo folk!

Starejše novice