Slika je simbolična.
Policisti na območju Ormoža zasegli skoraj 50 rastlin, visoke tudi čez tri metre.

Policisti so na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 46-letnem osumljencu iz območja upravne enote Ormož, kateremu so zasegli 49 rastlin, v višini od 1,1 do 3,1 metra, za katere obstaja sum, da gre za prepovedano drogo konoplja. 

Pri hišni preiskavi je bilo osumljencu zaseženo še vojaško orožje - topovski udar. Po vseh zbranih obvestilih bo zoper osumljenca podana kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedani drogami in zaradi nedovoljene proizvodnje in prometa o orožjem.

Ob 1.40 so policisti izven naselja Obrež izsledili sedem državljanov Afganistana, za katere je bilo ugotovljeno, da so predhodno nedovoljeno prestopili državo mejo. Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito.

Komentarji (3)

majmun (ni preverjeno)

kak pa te parlament ,sef nabavla ,od policije, javna narocila, vkluceno v malico?

Assia (ni preverjeno)

Če bi bila legalizirana po 6 sadik na osebo, bi lahko tale mož porazdelil po 6 sadik na vsakega družinskega člana ( po 6 sadik na očeta, po 6 na mater, po 6 na brate, sestre, dedke, babice, tete, strice, ...), In bi legalno pridelal do 10 kg marihuane, kar je pa že lep denar, a ne? Malo manj bi pridelal, če bi moral porazdeliti po gospodinjstvih.

.... (ni preverjeno)

ja pa? #slovenskafaušija

In reply to by Assia (ni preverjeno)

Starejše novice