Slika je simbolična.
Policisti so spet imeli polne roke dela.

Policisti v Pomurju so minulo soboto obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, zasegli so osebni avtomobil, šest primerov povoženja divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Izven naselja Lipovci je prišlo do trčenja med traktorjem in voznikom osebnega avtomobila. Pri trčenju se je sopotnica v osebnem avtomobilu lahko telesno poškodovala. Na vozilih je nastalo za 40.000 evrov škode.
 

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v poslovni prostor, zatajitev denarja na bankomatu, grožnjo, goljufijo pri točenju goriva in povzročitev lahke telesne poškodbe pri pretepu.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Radgonski policisti so zasegli osebni avtomobil, ker voznik ni posedoval vozniškega dovoljenja. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.  

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice