Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Pomurju

Mojster luči

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota išče mojstra luči.

Delavec bo oblikoval luči pri enostavnih in zahtevnejših dogodkih, programiral in izvajal svetlobne spremembe pri upravljanju scenske in odrske tehnike, pripravljal sceno za različne prireditve in podobno. 

Vodja izmene

Pošta Slovenije išče vodjo izmene v pošti Radenci, kjer bo vodja organizirala, usklajevala in odločala o delu v izmeni, odpravljala in popravljala nepravilnosti, opravljala poštne in denarne storitvi ter podobna opravila. 

Pri tem je potrebna srednja strokovna oziroma srednja splošna izobrazba ekonomske, prometne ali logistične smeri ter najmanj dvoletne delovne izkušnje. 

Diplomirani delovni terapevt

Dom Kuzma išče diplomiranega delovnega terapevta, ki bo organiziral, načrtoval, izvajal in vrednotil delovno terapevtske storitve. Poleg tega bo pripravljal individualne načrte, vodil evidence opravljenega dela ter vnašal podatke v program.

Delovne izkušnje niso potrebne, potrebna je le potrpežljivost, komunikativnost in veselje do dela s starostniki.

Kuhar

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče kuharja za pripravo in kuhanje hrane po jedilnikih. Za prijavo so potrebne šestmesečne delovne izkušnje.

Natakar

Sava Turizem oziroma Terme 3000 iščejo natakarja z enoletnimi delovnimi izkušnjami.

Natakar bo prevzemal naročila gostov, stregel ter obračunaval pijačo in hrano, skrbel za kakovostno postrežbo in čistočo ter urejenost delovnega okolja.

Delovna mesta v Podravju

Knjižničar

Center za sluh in govor Maribor išče knjižničarja, ki bo skrbel za knjižno gradivo, mediateko in drugo neknjižno gradivo. Poleg tega bo knjižničar skrbel za strokovno obdelavo knjig.

Vodja športne infrastrukture

Šport Maribor, družba za upravljanje s športnimi objekti, išče vodjo športne infrastrukture.

Vodja bo vodil in organiziral športni center, izvajal program njegovega obratovanja in vzdrževanja, komuniciral s poslovnimi partnerji in uporabniki, pripravljal mednarodne programe in projekte ter jih posledično izvajal, zagotavljal varnost pri uporabi objektov ter podobno. 

Vodja pošte

Pošta Slovenije išče vodjo pošte v Miklavžu na Dravskem polju.

Vodja bo načrtoval, organiziral in odločal o delu pošte, reševal nepravilnosti, popravljal poštne, denarne in druge storitve, prenašal znanje na delavce in podobno.

Pri tem je potrebna srednja strokovna oziroma srednja splošna izobrazba ekonomske, prometne ali logistične smeri ter najmanj dvoletne delovne izkušnje. 

Delo v food trucku

Restavracija Šiš v Mariboru išče delavca za delo v food trucku oziroma mobilni kuhinji. 

Izkušnje pri tem niso potrebne, v Šišu pa pa poudarjajo, da delo ni zahtevno, pri čemer delo obsega pripravo štirih enostavnih jedi. Pogoj je le pogovorno srednje znanje nemškega jezika.

Strokovnjak za varstvo pri delu

Boxmark Leather išče na Ptuju strokovnjaka za varstvo pri delu.

Ta bo skrbel za področje varnosti in zdravja pri delu ter požarne varnosti, poleg tega pa bo skrbel za področje ekologije. 

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
100-100 (nepreverjen)

V Javnon sektori skora več nemrejo najti lidi štere bi zaposlili, razen administracije. Nega küjarov, nega centralašov, nega vodovodarov, izolaterov, zidarov, navadnij medicinskij sester, nej diplomejranij. Što je tomi kriv -plače , pri sakšon privatniki so plače za 30% večje, Avstrija je poleg nas, delafci v JS dobijo minimalca, božičnice nega, nagrade so mizerija, odnosi kag ge katastrofalni. Tak ka čedale hüje je , posledice pa ...

.... ..... (nepreverjen)

Debeli fuknjenec jeli zato je pa lepše ka si na socialki pa cejle dneve butaste komentare pijšeš.

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

100-100 (nepreverjen)

Zdaj pa povej , ka je tak butastoga v ton komentari, ka ti ne paše. Mogoče ti ne paše istina ali pa si eden od tistij šteri ten delavcon pejneze fkrej gemleš.

In reply to by .... ..... (nepreverjen)

.... ..... (nepreverjen)

Debeli fuknjenec butasto je to ka sploj obstajaš. Drugo ti nemren napijsati ka si eden velki kreten.

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

100-100 (nepreverjen)

Ne ven što si, samo ti bon napiso stari latinski rek. Ad paenitendum propat, cito qui iudicat. -- "Kdor hitro sodi, hitro obžaluje."

In reply to by .... ..... (nepreverjen)

iq (nepreverjen)

ma vražjo mater dobiš kaj v administraciji, niti tam ne, žal, razen če maš hude veze. ja, vse ide v kurac

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

Mama mia (nepreverjen)

Eni par de njih tbelo pafnuti,pa zlahka bo denar za delavce,brez vsake milosti.Ker ta lopovščina nikamor ne pelje.

ffran

Kaj bo delavec z denarjem, potem bo trošil ne pa delal !

In reply to by Mama mia (nepreverjen)

Starejše novice