Slika je simbolična.
V prometni nesreči v Avstriji umrli trije migranti, sedem huje ranjenih.

V bližini avstrijskega mejnega prehoda z Madžarsko pri kraju Kittsee se je danes v jutranjih urah prevrnil kombi s prikolico, potem ko se je voznik poskušal izogniti policijski kontroli.

V nesreči so umrle tri osebe, še sedem pa je bilo huje ranjenih.

Policija je voznika, za katerega se domneva, da je osebe tihotapil, že aretirala.

Voznik se je želel izogniti policijski kontroli

Voznik belega kombija se je želel izogniti policijski kontroli, zato je avtocesto zapustil pri prvem izvozu. Zaradi prevelike hitrosti je v ovinku izgubil nadzor nad vozilom, kombi pa se je nato prevrnil, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

V nesreči sta umrla dva moška in ena ženska, še sedem oseb pa je bilo huje ranjenih.

V vozilu je bilo skupno 20 migrantov, je povedal tiskovni predstavnik policije Helmut Marban in dodal, da so voznika že aretirali in ga trenutno zaslišujejo. Po njegovih besedah gre najverjetneje za ruskega državljana.

»Današnja tragična smrt treh ljudi ponovno kaže na brutalnost in brezobzirnost tihotapske mafije,« je v izjavi dejal notranji minister Gerhard Karner.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Burtok (nepreverjen)

in zakaj migrirajo? ker država vse zjebe, seveda mora nekam ubogi narod. tak da je država sama kriva, politiki.

Haha ne da se … (nepreverjen)

oe24/oesterreich/chronik/burgenland/drei-tote-nach-schwerem-unfall-auf-der-
youtube.com/watch?v=tDqphZhPedU
youtube.com/watch?v=7PmnQqxm_nk

In reply to by Burtok (nepreverjen)

Tecumseh (nepreverjen)

Če si v življenju totalno neuspešen, pač napišeš takšen komentar. Kot da ti bo Garbretova dajala miloščino, pa npr. Bobičanec, pa mogoče ti še Dončić pošlje kakšen dolar?
A ni v redu, če že tebe vse moti, da se večina tule veseli uspehov naših športnikov, pa je naj Garnbretova, Pogačar, Roglič, Dragić, Kopitar...?
Pa ne mi spet, da ti od tega nimaš nič! Pač nimaš, si verjetno zabubuljen v svoj svet in tam pač uživaj, mene po svoje ne moti!
Država bi morala več dati za šport na splošno, težko bomo vedno vzgajali take prvake same od sebe. Ti res naredijo veliko večjo reklamo za državo od kakšnega neplodnega pisatelja, pa "brečlave" kredariške sindikalistke, hujskačke Kovačeve... politika gor ali dol, tako pač je! Pa še Janša in Golob sta po svoje za tujino zanimiva, pozitivno ali negativno, glavno je, da se kot pravimo, za konjem praši. Kdo pa je v tujini sploh poznal Šarca, pa butasto Bratušekovo, nesposobnega Cerarja???

In reply to by Burtok (nepreverjen)

Pragfar (nepreverjen)

O čem ti to? Podaljšan vikend naškodil?

In reply to by Tecumseh (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Nisi ti malo zgrešil temo?

Starejše novice