Slika je simbolična.
Policijska uprava Murska Sobota poroča o dogajanju v preteklih štiriindvajsetih urah.

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, tri kršitve javnega reda in miru ter tri povoženja divjadi.

Kaj vse so obravnavali včeraj?

Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer so policisti storilcu izrekli ukrep prepoved približevanja, in prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države.

Včeraj ob 8.40 so policisti na počivališču Grabonoš zaustavili vozilo, katerega je vozil državljan Romunije, v vozilu pa je imel še dva državljana Nepala in dva Indije, kateri so na nezakonit način vstopili v državo. Sprovajalcu je bila odvzeta prostost, tujci pa so v postopku zaprosili za mednarodno zaščito in so bili odpeljani v Azilni dom Ljubljana.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru. Eden izmed kršiteljev se ob intervenciji policistov kljub njihovim ukazom ni pomiril in je s kršitvijo nadaljeval, zato je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

Komentarji (2)

Persona Non Grata (ni preverjeno)

Zanimivo. Telko druzinskoga nasilja. Na internete pa vone pa tak vsi zaljubljene pa srečne.

Opazovalka (ni preverjeno)

Nasilje je vsaki den vec, mogli bi delodajalci malo bole delafce gnati, ka nebi nikomu ostala energija za izzivljanje duma 😝😝😝

Starejše novice