Slika je simbolična.
Policijska uprava Murska Sobota poroča o dogajanju v preteklih štiriindvajsetih urah.

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali tri prometne nesreče, sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru ter tri primere povožnja divjadi. Na območju Lendave je bila obravnavana nesreča pri delu.

V prometnih nesrečah sta se lažje telesno poškodovala dva udeleženca.

Nekaj pred osmo uro zjutraj se je pri trgovini Mercator v Beltincih zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dva kolesarja.

Zaradi razjasnitve okoliščin policisti naprošajo kolesarja, ki je bil udeležen v prometni nesreči, da pokliče na številko 113 ali se oglasi na postaji prometne policije.

S področja kriminalitete je bila med drugim obravnavana grožnja, tatvina lesa, vlom v klet ter nasilje v družini. Storilcu je bil izrečen tudi ukrep prepoved približevanja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na pomurski avtocesti. 

Komentarji (2)

Miš2022 (ni preverjeno)

Ja ka kazen dobi? Ve če z biciklinom bil se znan neje z dupleka pripelo.

Gost55 (ni preverjeno)

Kaj mu bodo vzeli izpit za peciklin ali pa mu vzeli peciklin? Kazni za pešče in kolesarje so premile, potrebno bi bilo uvesti skupen konto za kazenske točke v prometu in kazni izenačiti ne glede na tip vozila, ter uvesti kazenske točke za kolesarje. Ogromno nesreč povzročijo kolesarji ali pešci z nepredvidljivim ravnanjem ali kršenjem prometnih predpisov. Na koncu jo odnesejo z simbolično denarno kaznijo ali pa še to ne. Vozniki vozil pa smo vedno krivi za vse. Ne vem kako lahko recimo preprečiš nesrečo če se ti en idijot zažene čez cesto, pa lahko voziš po predpisih, pa z zmanjšano hitrostjo, nič ne pomaga?

Starejše novice