Slika je simbolična.
V uredništvo Sobotainfo smo prejeli informacijo o drzni tatvini v Murski Soboti sredi belega dne. Policija je informacijo potrdila.

Malo pred 9. uro je občana na Lendavski ulici pred blokom v Murski Soboti napadel neznanec in mu iz žepa odtujil denarnico s ključem od stanovanja.

Neznanec je pobegnil s kraja v smeri Slovenske ulice, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. 

Storilec naj bi bil star med trideset in štirideset let in visok od 170 do 175 centimetrov. Oblečen je v črne hlače in črno zimsko bundo, govoril pa je v tujem nerazumljivem jeziku.

Policisti za neznanim storilcem zbirajo obvestila in pozivajo vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije o kaznivem dejanju, da to sporočite na telefonsko številko 113 ali na anonimi telefon policije 080 1200.

Komentarji (71)

sorvasta (ni preverjeno)

Somaija ,Eritreja ,Maroko Turčija .................

. (ni preverjeno)

Trstenjakova.

In reply to by sorvasta (ni preverjeno)

alpsko9 (ni preverjeno)

V neznanem jeziku govorijo tudi naši tako imenovani romi oziroma ga uporabljajo med sabo da jih ne bi razumeli

Roki batman (ni preverjeno)

Ja res je govorijo v svojem jeziku ampak rom nebi sredi belega dne napadel osebo zaradi denarja premislite kaj pisete ker sploh ni temelja da obsojate rome za dejanja katere niste bili prica mogoce so pa bili ne romi ker jih je vec taksih kot ste vi 🙏enega lepega dne boste videli in obcutili da so romi dokaj boljsi ljudje kot vi

In reply to by alpsko9 (ni preverjeno)

38 (ni preverjeno)

Žaljivi do Romov, so zlasti pripadniki desne politične opcije, katerim je blizu nacizem in rasizem. Druge obtožujejo vsega slabega, da lahko s tem zasenčijo svoje slabosti in nečednisti. Dejstvo pa je, da vse kar z natolcevanji očitajo drugim, prav sami počnejo!

In reply to by Roki batman (ni preverjeno)

trg zmage

Ti si bedak zaradi posploševanja. Seveda "krademo samo desni, pa streljamo na migrante samo desni, pa jih še švercamo ipd..." Seveda smo deklarirani nacisti, pozabil si na fašiste, pa pripadnike KKK, nekdanje rasiste v Južni Afriki in še posebej tudi na lastnike plantaž v Ameriki, kjer smo imeli na kupe črncev za delo na plantažah. Ojoj...
Bi pa kar verjel nekaterim komentarjem, da bi težko kateri Rom tako sredi belega dne nekoga oropal pred trgovino. Lahko je bilokdo, tudi Rom, pa seveda "paver" ali kakšen migrant. Ne trdim, vendar se še najbolj nagibam k slednjemu!

In reply to by 38 (ni preverjeno)

38 (ni preverjeno)

Spoštovani, komentiraj stvari, ki jih obvladaš. Zapletaš samega sebe. Flancariš brez veze, v stilu vaških klepetulij! Če kdo posplošuje, si to prav ti! Bojim se, da pisariš trezen!? Ni ti pomoči! NE OBSOJAJ DRUGIH, DA NE BOŠ SAM OBSOJEN!

In reply to by trg zmage

trg zmage

Napiši že enkrat kakšen argument... Ne samo neko levičarsko nakladanje, pobrano s ceste od ljudi, kateri gledajo zelo ozko in netijo nemir med ljudmi. A sam počenjam kaj takega, ko opozarjam, da marsikateri migrant ravno ne spada v Evropo, med krščanske vrednote (družina, zakonska zveza moškega in ženske, pravica do dela, spoštovanje drugih...)?

In reply to by 38 (ni preverjeno)

38 (ni preverjeno)

Čudne so te vaše "krščanske vrednote"!, o katerih nimate pojma glede na vaše izjave. Redko kateri migrant je na tako nizkem moralno etičnem nivoju! Ste pa prav ugotovili sam zase, da ste eden velik levičarski nakladač z ozkimi moralnim pogledi na svet. To je edino, kar vam lahko človek verjame. Netite nemir sebi in drugim! Kar koli čvekate, prepisujete, vaš"zeljnik" pa ni tega ni sposoben pravilno razumeti. Posledica tega pa je, da neprestano brcate v temo s svojim "posiljevanjem" bralcev!

In reply to by trg zmage

Roki batman (ni preverjeno)

Ze bi bil cas da nehate rome obsojat za dejanja katere niste bili prica sem sam rom po narodnosti in me ni prav nic sram se ponosen sem drugo ti pa povem prijatelj da smo isto ljudje kot vi !!!! In še to znamo tudi pridno delat in smo dokaj boljsa delovna sila kot ti ki samo cakas na podporo ki ti jo nudi drzava za razliko od mene ki ze 20 let delam v tujini in me cenijo bolj kot kje koli v sloveniji i love austria drugic bodi bolj vljuden ker se dobro z dobrim vraċa slabo z slabim lep dan ti zelim prijatelj

In reply to by alpsko9 (ni preverjeno)

Lejvi (ni preverjeno)

Delate pa rejsan cigani. Samo za velke peneze, vačik ne.

In reply to by Roki batman (ni preverjeno)

Lejvi (ni preverjeno)

Delate pa rejsan cigani. Samo za velke peneze, vačik ne.

In reply to by Roki batman (ni preverjeno)

Lejvi (ni preverjeno)

Delate pa rejsan cigani. Samo za velke peneze, vačik ne.

In reply to by Roki batman (ni preverjeno)

tuncika

Zagotovo ilegalni migrant. Zakaj mediji ne povedo, kakšne polti je bil. V ZDA policija prvo vpraša za storilca : black-white ?????????? Zakaj Sobotainfo to ne zapiše, kljub temu da se ve, se ve, kakšne polti je bil.
O romih pa tako : skoraj vsak sobočanec ve : kako gučüjo.

3a (ni preverjeno)

Pa saj za janšiste se ve kake polti so! Nikoli niso nič krivi in vso krivdo vedno zvalijo na Rome! Sram jih naj bo!

In reply to by tuncika

Ficlek (ni preverjeno)

Kak se van da! Se van ne vijdi preveč trotlasto, ka za vse krivijte janšiste? Krijvite kreteniste, šteri so na vladi. Včeraj je bijla poledica. Krijv je Janša. Vütro de dež! Krijv de janša. Nej se ti je zdigno. Krijv je janša!

In reply to by 3a (ni preverjeno)

3a (ni preverjeno)

Točno tako!

In reply to by Ficlek (ni preverjeno)

Putin (ni preverjeno)

Kaj se pa ti za govna levičarskega.

In reply to by 3a (ni preverjeno)

3a (ni preverjeno)

Kaj pa ti govno veš, kaj je levičar in kaj desničar.

In reply to by Putin (ni preverjeno)

! (ni preverjeno)

3a Tebe je tűdi izgleda štoj od janšistov napokal ka se ti mati vlačila sakšin

In reply to by 3a (ni preverjeno)

Gostja123 (ni preverjeno)

Kot smo to že večkrat povedali. Policaji v dopoldanskem času delajo "nadzore" po lokalih.. V parku in mestu pa "opravljajo nadzor" tujci in razne sumljive osebe.

Đager (ni preverjeno)

Oborožite se legalno! Policija vas nede zaščitila pred muslići.

Carapana (ni preverjeno)

Jebo zgleda muslic tebi mater pa sestro pizda ti materina neskolovana

In reply to by Đager (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Prav je, da postaneš sam žrtev orožja! Pezde strahopetni.

In reply to by Đager (ni preverjeno)

Niko i ništa (ni preverjeno)

Janšisti mislite ka kriminal nej obstajal pred ilegalci?

trg zmage

Seveda je obstajal. Ampak je razlika v tem, da smo si delali red med sabo, med Slovenci, sedaj pa nam manjka samo še to, da nas ropajo, posiljujejo, ubijajo... ljudje od daleč. Druge vere, druge polti, drugih navad in ne vem še kaj vse drugega, kar ne spada med evropsko kulturo.
Si dojel razliko in ne vem, čemu se obračaš na neko politično opcijo? SDS samo opozarja na zadeve, dočim bi vi levi pač pustili času čas... dokler ne bo prepozno?

In reply to by Niko i ništa (ni preverjeno)

.... ..... (ni preverjeno)

Človek, če boš kdaj sam deležen metka v čelo, takrat se spomni kam so pripeljala tvoja "opozorila" SDS! Lahko je brez posledic nekaj flancariti z naslonjača! Si tudi ti ropar, posiljevalec, morilec in še kaj?! Nekako zlahka, neodgovorno, lepiš take etikete ljudem, ki jih niti ne poznaš!? Pa ne, da se imaš povrhu vsega, ob tem še za kulturnega? Po tvojih mnenjih, slabonamernem mišljenju in pisanju, si še daleč od evropske kulture, čeprav si bele polti. Merilo kulture ni barva polti!

In reply to by trg zmage

trg zmage

Ni problem... pač misliš, kar misliš. Pa vseeno, nič od naštetega nisem. Obstaja pa veliko dokazov, kaj počenjajo migranti. Nič nimam proti njim, razen, da naj ostanejo tam, kamor spadajo in kjer njihove navade razumejo kot normalno obnašanje. SDS glede domovinske obrambe čisto pravilno razmišlja za raliko od Levice, SD-ja, Gobanja svobode in marsikatere leve nevladne organizacije. Le, da še nobeden član omenjenih ni nikoli sprejel na domu kakšnega migranta, siromaka, prezeblega in osiromašega, kateremu bi topel dom zelo dobro prišel. Da veš, sliniti se je res lahko, to ni problem, ko pa pridejo dejstva...?
Tako, da mi neko kulturo sploh ne omenjaj. Kakšne je le tvoja, ko podpiraš take, kateri lahko hitro kaj slabega naredijo tebi, sosedom...? Saj, tudi med nami so kriminalaci, ampak, kot sem napisal: naši ljudje in naša briga!

In reply to by .... ..... (ni preverjeno)

.... ..... (ni preverjeno)

Ja, nacizem je huda in nevarna stvar! Nihče nima pravice nikomur kratiti svobode gibanja in mu določati kje in kako lahko živi!? Res se nekateri obnašate kot "stvarnik" tega sveta! Celo delite ljudi po verski, politični, narodni in rasni pripadnosti! Ali res vaš egoizem presega čut do človeka? Ste morda tudi žrtev preganjavice? Se bojite, da vam bodo "razno barvni nekulturni mimohodci" kratili vaše življenje v izobilju? No ja, morda ste pa eden tistih, ki poseduje certifikat o brezhibnosti? Seveda, potem si lahko tudi jemljete pravico preganjati ljudi.

In reply to by trg zmage

trg zmage

Ja, svoboda gibanja je res čudna reč. Jutri pridem na tvoje dvorišče in se ti tako milo rečeno poserjem pred stopniščem! Ja, saj je svoboda gibanja, a?
Tako imajo po tvojem tudi migranti pravico, da pridejo v državo kje in kdaj se jim zahoče, kaj in koliko lumparij lahko delajo in še in še...

In reply to by .... ..... (ni preverjeno)

.... ..... (ni preverjeno)

Svoboda gibanja je normalna reč, vsaj za normalne ljudi. Kot je videti, tvoj nivo ne dopušča razumevanja napisanega. Pač raje še naprej delaj lumparije in za to obsojaj migrante, ki so po mišljenju zagotovo veliko boljši od tebe! Če pa se ti slučajno kateri poserje pred stopnišče, pa mu dobrodušno prinesi papir. Ta SDS, ti je že pošteno zmračil um!

In reply to by trg zmage

Tišinčar (ni preverjeno)

Halo pa gda so se začali migranti sprejemati v državo? Pod vladavinov SDS ali pod vladavinov GS? Nej eni pa nej drugi so nej vredni počenoga groša! Gda so bile poplave poleti se je JJ kak fajn sliko z čistimi gojzarami pa lopatof v rokaj pa "davo podporo" gasilcon. A na to se je pa pozabilo ka gda je bil v državnon zbore obravnavani predlog ka se gasilce bokše financera pa plača je 99% SDS-sovih mandatarof glasovalo proti! Zdaj de vse kriva trenutna oblast, ker to pač tak prinas ide. Ka eni zajebejo pa gda so nej na položajaj te se krivda vali na nasprotno stran. Nan bi najbokše bilo ka nan pride vladat nešče druge ker so naše razpoložljive opcije levih pa desnih pa sredinskih pa neven kakšni vse še obstajajo NESPOSOBNE voditi državo!

In reply to by trg zmage

trg zmage

Zdaj če ne veš, ali lažeš...? Migrantska problematika je prišla na plano 2015. leta, takrat ni bil Janša na oblasti. Zadevo je zakuhala največ Merklova, tisti prvi val je bil neko opozorilo tudi za ostale. Potem je bil na oblasti Janša samo še v letih 2020 do 2022, kolikor vem so levi blokirali vse poizkuse, da bi na mejo poslali tudi vojsko zaradi patrol! Pišeš nekaj, kar enostavno ni res. Namenoma ali ne...?
Kar se tiče gasilcev točno ne bi vedel, vem pa, da se take odločitve sprejemajo več ali manj v paketih, torej bi težko verjel, da so odločali samo o gasilcih? Najbolj je gasilce zajebal Golob, ko jim je obljubil "brda i doline" lani, o tem pa nič ne veš, a?
Kar se tiče fotografiranja v čistih ali blatnih "bataših" je bil Janša kar veliko na terenu, člani stranke so pomagali mislim da največ v Mislinji. Goloba z lopato nisem videl, več kot pribito pa drži, da je lahko premier pomagal veliko več kot voditelj vlade namesto, da bi se motal po blatu z "bataši!" To sigurno ni bilo njegovo delo!!!
Tako, da ne piši bedarij in predvsem se delaš "noja", kateri drži glavo v pesek. "Vsi nesposobni, vsi sposobni, vsi pošteni ali nepošteni..." imamo, kar imamo in trenutno imamo popolnoma nesposobne na oblasti. Tudi glede migrantov, sprejahajo se nam levo in desno po državi in to taki, kateri bi se morali boriti za svojo državo, če je že tam vse narobe. Mi pa podiramo ograje in nadziramo uradne mejne prehode, kot da migranti ravno tam v večini prihajajo v našo državo? To mislijo samo butci, teh pa na oblasti res ne manjka.

P.s.: Mislim, da nikjer nisem omenil beguncev z besedo muslimani in nikjer nakazal, da jih je potrebno... Marsikateri ima žalostno zgodbo, beži pred nasiljem ipd... Ampak, težavo je potrebno reševati pri izvoru, pomagati jim morajo sosednje države. Kam naj bežijo Palestinci? V Slovenijo preko Male Azije, Balkana? Po mojem v Sirijo, Jordanijo, Libanon in predvsem Egipt vse do trenutka, ko se zadeve uredijo: ko bo jasno, kje bodo živeli, ko bodo imeli operativno vlado brez Hamasa in podobnimi in seveda v rešitvi dveh držav. Žal po njih pa se ravno sosednje države ne tepejo, da bi sprejeli Palestince. Bo že, da je veliko narobe tudi pri njih! Pa ne zagovarjam Izraelcev.

In reply to by Tišinčar (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

In komu ali čemu služi ta vaša dolga brezvezna in neumna pridiga, s katero posiljujete bralce? Vse to si lahko sami preberemo, brez vaših bedastih, strankarsko obarvanih zaključkov!

In reply to by trg zmage

trg zmage

Ker lahko to prebereš tudi drugod, pa ti izgleda nič ne pomaga je res brezveze, da ti kaj razlagam!

In reply to by . (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Ti in tebi podobni, ki delite ljudi po verski, politični, rasni in narodni pripadnosti, pa res nimate česa razlagati. Vse vaše razlage so že v osnovi zgrešene! Zdraharjev, slabonamernežev in hujskačev, pač vsi ne maramo. Zato svoje "umne" razlage posvečaj sebi podobnim.

In reply to by trg zmage

trg zmage

Kaj se pa ti greš? Je to tvoj portal? Ga samo ti bereš oz. pišeš bedarije? Kolikor vem, imamo do neke stopnje demokracijo, kar tudi vključuje, da lahko pišem kar se mi zljubi brez groženj, napeljevanje k "slabim dejanjem", osebnega žaljenja ipd. A kaj takega počenjam? Zakaj bi se pa moral strinjati s tabo in podobnimi?
In še to: levaki uporabljate pač retoriko v smislu, če nisi z nami, si takoj rasist, huskač ipd... In da ne bo prepameten: ljudje se res delijo po veri, po rasi, po političnem gledanju... Edino je problem tem, da marsikdo z zgoraj naštetimi značilnostmi ne spada v našo družbo, ne deli kršanskih vrednot ipd. na čemu se mora graditi Evropa. Ampak... za vas levake si pač takoj...

In reply to by . (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Človek, nisem levak! Zopet si s polno nogo brcnil v temo! Priznavam le dobre in slabe ljudi. Za človeško družbo so zaželjeni dobri ljudje s pozitivnim mišljenjem! Tvoje čvekanje in razne delitve ljudi na to in ono, pa raje ohrani zase. S svojim bedastim bluzenjem zapletaš samega sebe!

In reply to by trg zmage

Putin (ni preverjeno)

Oborožite se ne bo vam žal.

In reply to by trg zmage

. (ni preverjeno)

S kuhanim fižolom, potem pa junaško na WC školjko!

In reply to by Putin (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Oni nič ne mislijo. Samo "harajo" vedno in povsod. Kaki "pastir", take "ovce"!

In reply to by Niko i ništa (ni preverjeno)

Pasulj (ni preverjeno)

Pikasti, pa te nosijo ? Malo si pa naure.

In reply to by . (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Vsak ima pravico biti nor. Zavedaj se tega!

In reply to by Pasulj (ni preverjeno)

Pasulj (ni preverjeno)

Pravilno. Imaš moj plus.

In reply to by . (ni preverjeno)

JUŠ (ni preverjeno)

Niko ì ništa jebali so ti janšisti mater da so te delali tij pa zdaj z prston pokaži keri je pravi

Pasulj (ni preverjeno)

JUŠ. Njemi so nej janšisti jebali mater. Njemi so jebali mater RUSI. Zatau je tak fuknjeni

In reply to by JUŠ (ni preverjeno)

Đager (ni preverjeno)

Da be ga inouk tej njegove musliče zgrabele in ga trij dnij mrdale v njegovo debelo fuknjeno komunajzarsko glavou.

In reply to by Pasulj (ni preverjeno)

...999 (ni preverjeno)

finale SP v nogometu do 17 let.
Nemčija - Francija.
kako izgledajo "Nemci" in kako " Francozi". ??Evrope in Evropejcev ni več.?!

black panter

Jeben van levicarsko mater,prokleti ljubitelji muslicov

. (ni preverjeno)

Ubogi Janez!

In reply to by black panter

Labod (ni preverjeno)

Tvoj twito se Mudžahedini druži ne levičari, če ne veš.

In reply to by black panter

Jovanka brozpsica (ni preverjeno)

jebem vam komunisticno levicarsko mater-jame so prazne ne pozabimo in ne bomo pozabili!!!!!zlocinec tito i partija -smrad slovenije-crna kuga se siri-slovenec slovenka na polozaj!!!

In reply to by black panter

Mclaren. (ni preverjeno)

Hoho Levojajčniki spet vas daje obsesija. Saj vem Janša je kriv tudi za vaše rojstvo. Golaubeki se tresejo hlače pa ste malo nemirni. Čas je da spet Janša vzame stvari v roke, ker vam očitno ne uspeva najbolje.

38 (ni preverjeno)

Čas je, da zopet pride Janša in uniči še tisto, kar mu prej ni uspelo. Ta nesposobni "golobek" in psihopat, nam bo z zaplinjanjem državljanov in hujskanjem k nabavi orožja, zares zagotovil nemirno prihodnost, edino kar obvlada. Kumrovški šola ni kar tako! Kar se Janezek nauči, to zna.

In reply to by Mclaren. (ni preverjeno)

Tišinčar (ni preverjeno)

Ka de tej drek brezobrazen v rokej gemal??? Kelko afer je zatuškanih ka so njeme na grbe? Ge se je skrivo 91 leta? Što ga je rejšo ka so ga nej hapsnole gda je že ekipa bila na odhode po njega? V Cankarovon dome v klete je bil posranec! Najprlej je bil najvekše komunist, šteroga so niti sošolce nej marale ka je bil baraba pa izdajalec ka je fsakoga v drek porino ka je sebi pot utiro, zaj je pa kaput v obrno pa je najvekše antilevičar čeglij je prek levičarskoga gibanja sploj prilezo kama ka je lejko dejaven v politiki.

In reply to by Mclaren. (ni preverjeno)

3a (ni preverjeno)

Lepo, da ste bralce seznanili z resnico, saj je v tedniku "Demokracija", desničarskem radiu "ognjišče" in N24TV, pa še kje, ne bodo našli!

In reply to by Tišinčar (ni preverjeno)

Vodka (ni preverjeno)

Sigorno od svobode bil

Niko i ništa (ni preverjeno)

Iz komentarjev se vidi desna latrina, tak je.
Vas je fajn malo jeb... v glavo, pa gledati kak se gor vužigate :)

Mclaren (ni preverjeno)

Jooooj Niko i ništa pa van Lejvin nesmi nišče prsta pokazati kak ste bahati pa puni sebe. Najbaukše ka sakši ka razmišlja inačik kak vij ka de pred vami tiho ka te nas gazili.

In reply to by Niko i ništa (ni preverjeno)

Lopof - df (ni preverjeno)

Debeli F., pa si ednomi nikname "potegno", vodka te obesi.

Ficlek (ni preverjeno)

Bravo komentatori!! Nekoga oropajo, krivi janšisti ali celo Janša osebno. Zgodi se nesreča, krivi janšisti ali Janša osebno. Elektrika je draga, krivi janšisti ali Janša osebno. Včeraj je bila poledica in slabo očiščene ceste, krivi janšisti ali Janša osebno. V Černečavcaj preveč listja, krivi janšisti ali Janša osebno. GOLOB JE SPRAVO DRŽAVO NA KANT, KRIV JE PA JANŠA.

22 (ni preverjeno)

Vse je prepisano s tednika "Demokracija"! Bivša "perjad" je bila hujša od Goloba, ki le nadaljuje z "vožnjo" navzdol! Rdeči Janez ni bil in nikoli ne bo naš rešitelj!

In reply to by Ficlek (ni preverjeno)

Jovanka brozpsica (ni preverjeno)

ZIVEL GOSPOD JANSA IN VSI KI GA PODPIRAMO!!!!!JANSA JE EDINI KI LAHKO RESI IN VODI NASO PRELEPO SLOVENIJO-SMRT KOMUNIZMU!!!!AMEN!

In reply to by Ficlek (ni preverjeno)

Anju Mariška (ni preverjeno)

Sem slišala da bodo v Soboški stolnici v jaslicah namesto Jezušeka imeli črnega migranta. Ne begunca, da ne bo pomote ampak migranta.

necepec (ni preverjeno)

dober migrant je mrtev migrant.

. (ni preverjeno)

Migrant ni janšist!

In reply to by necepec (ni preverjeno)

Niko i ništa (ni preverjeno)

Dober janšist ne obstaja.

In reply to by necepec (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Kar je res, je res!

In reply to by Niko i ništa (ni preverjeno)

zlocinec tito-… (ni preverjeno)

gnusni komunisti/levicarji ponovno ropajo slovence!!!!

In reply to by . (ni preverjeno)

FIGARO (ni preverjeno)

Danes je bil ob. cca 12. uri rop NKBM ob Dornavski cesti na Ptuju. Bil sem tam. A o tem nihče ne piše. Nalog...?

zlocinec tito-… (ni preverjeno)

zacelo se je!!!!!!smrad gnilega komunizma se siri po sloveniji-komunisticna- levicarska drhal-ze iz preteklosti navajena krasti ,se mora nekako preziveti!!!!!

Starejše novice