Vir: Posnetek zaslona (Youtube: Sinéad O'Connor)
Irska pevka Sinéad O'Connor, ki je postala znana tako po svoji izjemni glasbi kot po osebnem življenju, je umrla. Stara je bila 56 let.

Sinéad O'Connor, irska pevka najbolj znana po skladbi 'Nothing Compares 2 U', je umrla, poroča The Irish Times. Stara je bila 56 let, pri čemer vzrok smrti še ni znan.

»Z veliko žalostjo sporočamo, da je umrla naša ljubljena Sinéad. Njena družina in prijatelji so obupani in so prosili za zasebnost v tem zelo težkem času,« je v izjavi zapisala njena družina.

O'Connor, ki je odkrito govorila o svojem večdesetletnem boju z duševno boleznijo, je v začetku tega meseca na svoji strani na Facebooku zapisala, da se je po 23 letih preselila nazaj v London in da končuje album, ki bo izšel prihodnje leto. 

Razkrila je tudi načrte za turnejo po Avstraliji in Novi Zelandiji leta 2024 ter po Evropi, Združenih državah Amerike in drugih območjih leta 2025.

Njen prvi album 'The Lion and the Cobra' je izšel leta 1987 in požel odobravanje kritikov, vendar se je O'Connor med zvezde prebila šele z drugim albumom ' Do Not Want What I Haven't Got' iz leta 1990.

Njena priredba Princeove pesmi Nothing Compares 2 U se je leta 1990 uvrstila na prvo mesto. Pesem je bila večkrat nominirana za nagrado Grammy, O'Connor pa je prejela nagrado za MTV-jev video leta in najboljši video ženske izvajalke.

Komentarji (11)

Akcim (ni preverjeno)

❤️

Kuli

Pred tem pa je še prestopila v islam in poplüvala demokracijo. Čao, Sinead, ups... mislo san prafti čao Shuhada Sadaqat. Naj ti bo "Allah" milostliv. Mimogrede, muslimane baje čaka 72 devic po smrti, ka pa muslimanke? Ketna pa šparat?

Orljof sin (ni preverjeno)

Ti kuli si usrano govedo!

In reply to by Kuli

Žalostno (ni preverjeno)

Vedno je žalostno ko nekdo tako mlad umre. Naj počiva v miru.

- (ni preverjeno)

boli me kurekanja za njo

In reply to by Žalostno (ni preverjeno)

Roman cigan (ni preverjeno)

Vceraj san jo vido kak se je mimo barona pelala z skirojon

čarni vrag (ni preverjeno)

i mikrofon je držala u ruci

In reply to by Roman cigan (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Vutamine je jemala?

. (ni preverjeno)

Vitamine je jemala?

Prekmurje info (ni preverjeno)

R.I.P.
Byutifull 💞
Amen 🙏

lukčev mesec (ni preverjeno)

Sinéad, rad sem poslušal tvojo glasbo.

Počivaj v miru.

Starejše novice