Slika je simbolična.
Policijska uprava Murska Sobota poroča dogajanje v preteklih štiriindvajsetih urah. Kaj se je dogajalo?

Pomurski policisti so v preteklih štiriindvajsetih urah obravnavali devet primerov kaznivih dejanj, nesrečo pri delu in 13 ilegalnih prebežnikov.

Obravnavali so še sedem prometnih nesreč, štiri primere kršitev javnega reda in miru, iskali dve pogrešani osebi, in obravnavali dva primera poškodbe vozila s strani divjadi.

Serija tatvin

Polne roke dela pa so imeli tud na področju kriminalitete, včeraj so tako zabeležili primer tatvine kolesa, tatvino mobilnega telefona, dva primera tatvin iz poslovnih prostorov, poškodovanja tuje stvari, vlom v hišo, požar na kmetijskem stroju, nesrečo pri delu in mejni spor.

Pomurski policisti so včeraj zabeležili tudi 13 ilegalnih prebežnikov, ki so nezakonito vstopili v Republiko Slovenijo.

Na področju prometne varnosti so obravnavali sedem primerov prometnih nesreč, v katerih je nastala le materialna škoda.

Iskalna akcija hitro obrodila sadove

Javni red in mir je bil kršen v štirih primerih, in sicer dva primera kršitve na javnem kraju in dva primera kršitve v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Policija je včeraj med drugim izvajala iskalno akcijo, ki se je uspešno končala. Pogrešani osebi sta bili najdeni, policisti pa so ju nato predali svojcem.

Osredotoči se na cesto

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes policisti opravljali na območju celotne policijske uprave Murska Sobota.

Policijska uprava Murska Sobota opozarja, da še vedno poteka prometna akcija, ki se glasi Osredotoči se na cesto

»Želimo, da vozniki zmanjšajo uporabo naprav ali opreme med vožnjo in ostalih aktivnosti voznikov, ki zmanjšujejo slušno ali vidno zaznavanje v cestnem prometu oziroma zmanjšujejo zmožnost obvladovanja vozila.«

Starejše novice