Slika je simbolična. (Foto: BOBO)
Včeraj je v središču Maribora prišlo do hujšega incidenta, v katerem je moški obračunal z žensko ter pobegnil. Sedaj je znanih več podrobnosti napada. Kaj se je torej sploh zgodilo?

Včeraj so bili mariborski policisti nekaj čez 13. uro obveščeni o tem, da je moški v Mariboru fizično obračunal z žensko ter ob posredovanju občana pobegnil s kraja. 

Znano je, da so bili na kraj nemudoma napoteni policisti in reševalci, huje poškodovana 34-letnica pa je bila odpeljana v bolnišnico in je v smrtni nevarnosti

O dogodku sta bili obveščena dežurna državna tožilka in dežurna preiskovalna sodnica. Policisti Policijske uprave Maribor pa so še sporočili, da so v zvezi z incidentom 47-letnemu moškemu kmalu po dogodku odvzeli prostost.

Sedaj pa je znanih nekaj več podrobnosti napada.

34-letnico napadel s kijem za bejzbol

Kot danes poročajo Slovenske novice, naj bi moški s kijem za bejzbol napadel 34-letnico, med tem, ko je ta sprehajala psa.

Pri tem so posredovali mimoidoči, ki so napadalca pregnali, a je ta žensko poškodoval že tako hudo, da se za njeno življenje še vedno borijo v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor.

47-letnemu moškemu so policisti kmalu odvzeli prostor, so pa na Policijski upravi Maribor kasneje potrdili le, da sta se napadalec in žrtev poznala in da oba prihajata z območja Maribor. 

Povod naj bi bilo ljubosumje, napaden tudi pes

Pri tem Slovenske novice poročajo, da sta bila 34-letnica in 47-letnik nekdanja partnerja. Povod za napad pa naj bi bilo maščevanje oziroma ljubosumje, saj naj bi bila ženska že nekaj časa v novi zvezi.

Kot še poroča medij, pa naj bi nekaj udarcev dobil tudi pes, a za kakšne poškodbe gre, policisti nimajo podatkov.

Storilec je tako sedaj v priporu, kjer se bo sedaj srečal z dežurnim preiskovalnim sodnikom, ki bo odločil, ali bo na sojenje počakal na svobodi ali v priporu.

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hahha (nepreverjen)

Odločajo ali bo čakal sojenje na svobodi ali priporu???
Seveda na svobodi ve pa v sloveniji smo tu so takšni ne zapreti. Ovi se prinas zapira ka v bauti pašteto vkradne

. (nepreverjen)

"Storilec je tako sedaj v priporu, kjer se bo sedaj srečal z dežurnim preiskovalnim sodnikom, ki bo odločil, ali bo na sojenje počakal na svobodi ali v priporu." Tu moreš tele bite ci se to sploh pijtaš :,) adijo zdrava pamet. Ci je v takšon kritičnon stanje ženska ,bi njemi sodile naklep za umor. Pa v Čuzo.

Pasji lastnik (nepreverjen)

Ce to naredi mojemu pesu ni treba zapora... Bo lepo v kleti visel, pes pa bo vsak dan papcal kotlete

Brkoo (nepreverjen)

Ja ker je zdaj tu pes glavni problem...

In reply to by Pasji lastnik (nepreverjen)

carni vrag . (nepreverjen)

Navijam za svobodo

tanja flaškon (nepreverjen)

Zakaj pa si je našel tak mlado
Našel bi kako staro kuro
Pa ne bi imel problemov s skoki čez plot

Ptico ljubec (nepreverjen)

Če ljubljanski pedojebci zvezdo da je udaril psa ga je pa res najebal
Z dildoti

Starejše novice