Včeraj smo poročali o tem, da se po Pomurju potika sumljivi moški, ki ste ga tudi sami opazili v Murski Soboti in Beltincih.

Na vprašanja smo se že včeraj obrnili na PU Murska Sobota, kjer so nam danes sporočili, da so policisti v v zadnjem obdobju prejeli več klicev občanov o zadrževanju sumljivih oseb na območju Murske Sobote in njene okolice. 

"Na vse klice se odzovemo in pri obravnavanju konkretnih zadev ugotavljamo elemente prekrškov ali kaznivih dejanj ter v primeru ugotovljenih kršitev ustrezno ukrepamo. Ko policisti pri zbiranju obvestil in okoliščin prijave ne ugotovimo elementov prekrškov ali kaznivih dejanj, podlage za represivno ukrepanje nimamo," so sporočili iz PU Murska Sobota. Neuradno tudi v tem primeru podlage za ukrepanje naj ne bi bilo.

Se pa pri svojem delu srečujejo z različnimi okoliščinami.

"Policisti zaznavamo najrazličnejše okoliščine posameznikov, ki se znajdejo v raznih stiskah. V okviru zmožnosti jim nudimo tudi pomoč, svetovanje ali pa jih ozaveščamo o možnostih pridobitve pomoči pri drugih organih ali nevladnih organizacijah," so nam še sporočili iz PU Murska Sobota.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
prekmurec75 (nepreverjen)

lopovi se bojijo se svoje sence

sobotabanana (nepreverjen)

vupan ka se zavedate ka je deljenje takšnih slik brez pooblastil nedovoljeno...
pazite malo na to ka objavlate ka nede z kakšne strani kaj priletelo

Vaše ime (nepreverjen)

Nikaj nede prletelo, še najmenje pa s tvoje strani icek mali...

In reply to by sobotabanana (nepreverjen)

huteww (nepreverjen)

ne bluze.

In reply to by sobotabanana (nepreverjen)

Burdikoo (nepreverjen)

Človek je človek pa če je neven kašen lopov .....Dečko išče pomoč (ampak naše institucije so zatajile .Če pozoven zaščito živali pomurja Trejziko poflikano včasi prijdejo se še poslikajo pa so na prvi strani sobote info🤮🤮🤮🤧za takšnega človeka pri 7stopinj pa v šlapaj pa eni trenirki pa zanamo samo oblikovat z grdim besednim zakladom .

Starejše novice