FOTO: Mediaspeed
Po kratki in težki bolezni je umrl estradnik Krunoslav Kićo Slabinac.

V 77. letu starosti je v zagrebški bolnišnici umrl Krunoslav Kićo Slabinac, pišejo hrvaški mediji. 

Legendarni Kićo Slabinac je umrl danes zjutraj v bolnišnici, kjer je bil že tri mesece. Kićo je prestal rutinsko operacijo srca, a okrevanje ni potekalo dobro, saj se rana ni zacelila. Zadnje dni je bil na respiratorju. Čeprav se mu je stanje najprej izboljšalo, se je potem na hitro spet poslabšalo.

Slavonski glasbenik je sicer najbolj znan po svojih hitih "Zbog jedne divne crne žene" in "Inati se Slavonijo".
 

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
neimenovan254 (nepreverjen)

Tvoj močan in udaren glas bo vedno ostal v našem spominu!!Iskreno sožalje!

Hit.er 🤚 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Hhhh? Močan???
Slabinac.

In reply to by neimenovan254 (nepreverjen)

gost2020 (nepreverjen)

hiter!
Ti pa resnično dokazuješ, da si iz dneva v dan večji bedak! Slabiči se skrivate za računalniki in pišete za normalnega človeka nedostojne komentarje.... Tudi sam ugotavljaš, da je za to kriv Covid, ali pa si že od malega drugačen? Vprašaj svoje domače, zagotovo ti bodo znali povedati.

In reply to by Hit.er 🤚 (nepreverjen)

Whaaat (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Who?

kolega (nepreverjen)

Hahahaha točno to xD

In reply to by Whaaat (nepreverjen)

Maiki (nepreverjen)

R.I.P, ljudje ki so nas spravljali v evforijo ko smo na radiju slisali njihove pesmi se poslavljajo. Tedaj je se tudi murski val dosti pomenil v nasem okolju, dobri novinarji, glasbeni uredniki, glasba je bila 60 procentov nasa, slovenska, jugoslovanska. Ne pa ta zalost ki smo ji prica danes, ko nabijajo brezvezne kao stare tuje hite in se voditelji neumno slinijo( z redkimi izjemami) , ter ocitno iscejo obcinstvo pri par osamljenih penzionistih. Pogresam Irmo benko, Smiljo, Doro, Mauceca, to so prekmurci ki poznajo naso duso, ( pa se par sem pozabil) skoda da ljudje ne razmisljajo vec z svojo glavo.

Vipko
Truplo

Ojej... saj si lepo napisal, vendar "narava" dela svoje. Vsi se staramo, gremo v penzijo, če se je učakamo in en dan umremo.
Nekdaj je bilo res več glasbe, verjetno ne samo na našem lokalcu, ampak tudi po drugih širom Slovenije. Veliko je bilo čestitk ob raznih jubilejih, tega danes več skoraj ni. Ob nedelja čestitajo še edino borci, pa se ne šalim. Res je. To je bil nekdaj kar solidni dohodek radia, pa tudi, kar je letos izostalo, branje in reklamiranje raznih sejmov, dogodkov...
Tako pač ostane, kar ostane: razne reklame, nekaj novic... glasbe ni več veliko in to je realnost.
Ja, naj Kićo počiva v miru, bil je odličen glasbenik za veselice in podobne zadeve. Njegova glasba je bila pač ljudsko pevna, popularna... Ne tako dolgo nazaj je tudi nastopil v tistem filmu Traktor, ljubezen in rock'n'roll.

In reply to by Maiki (nepreverjen)

Maiki (nepreverjen)

Saj, samo vsak si mora najti svoje mesto v svetu, murski val ga je imel, pa so ga zavrgli, ce imaš otroke vejetno opazis kak radi poslusajo jugo glasbo, koliko mladih se uci igrati na harmoniko, koliko nadobudnih ansablov imamo, takega obcinstva je skoda zanemarjati, saj ima radio sobota brata dvojcka, radio maxi. Kjer je ista shema, Da ti bo jasno, jaz sem in se poslusam dobre stare skupine, led zeppelin, mlajso mettalico, samo to je moja stvar. Sem pa bil in sem se pac redko prica , da ko sodelavke, sodelavci slisijo kako narodno se takoj razveselijo, pac nostalgija ki je novodobni uredniki zanicujejo.

In reply to by Truplo

BRAVO TRUPLO (nepreverjen)

LEPO SI ZAPISAL. Na žalost te današnje generacije izpod 40 let ne vejo, ker niso doživeli tega, kako se je lepo živelo nekoč ob glasbi ni bilo sovraštva pa te preklete politike, pa protestov, nekoč smo mladi imeli povsem druge vrednote in lepo je bilo doživeti, in lepše in boljše je bilo kot danes, kam je odšla ta naša družba ?

In reply to by Truplo

kristošjezoš (nepreverjen)

Alo pojđe, piše se leto 2020.... malo se skulejrajte. Nemrete vi svojoga glasbenoga okusa vsiljevati novodobni mladini ali starejšin ka tudi to poslušajo. Ka nede nesporazuma, ges man tudi rajši starejšo rock muziko ali ne bojte takšni egoisti pa žaljivci. Gda smo mi bili mladi so nan tudi naši stari gučali ka to za sranja poslušamo pa je samo njihov glasbeni okus tisti pravi. Ka ste/smo si te mislili o naših starcih pa o tistih ka so se tak žaljivo obašali do takrat moderne glasbe ka si vi zdaj do tej novodobne? Zdaj se pač glasba ne posluša več po radiji ampak obstajajo drugi mdernejši mediji za tej zadeve. Ali če ste vi ostali negi odzadaj nej trbej biti zdaj najbole pameten. Meni je glasba hobi že od 70 lejt prejšnjoga stoletja in njeni razvoj celi čas z užitkon spremljan, neglede na zvrst. Tak ka van samo lejko poven ka pojma nemate. Sakšo desetletje ima svoj stil, svoje zveznike, svojo publiko. Če ste pa eni nej sposobni bar sprejeti to ka ma nešče rad neka drugoga kak vi, bar bojte telko fer pa te ne serte po ton ka je več kak očitno ka se v muziko kaj dosta ne razmite. Truplo je lepo napisao ka je Kičojova muzika bila ljudsko spevna in popularna, to pa še ne pomejni ka je bila kvalitetna. Narodno zabavna ali popularna glasba je čisti komercialni šund. Nega tu nekših presežkov, glavno ka ide v uho. Jugoslavija je bila puna takšnih pevačov keri so punili stadione z navadno rajo, je bila pa puna tudi kvalitetnih glasbenih izvajalcov različnih glasbenih zvrsti keri so pač punili samo klube ali pa mogoče kakšne športne dvorane. Ali narod si je večinoma zapomno šlager pevače, ka so kak ste že ugotovili bili nonstop na radiji. Tudi zdaj mamo takšne, in smo jih vedno prej meli in jih bomo meli še v prihodnje. Eno je nostalgija, drugo je pa čas v keron živiš. Ges mojo deci niti v senjaj nebi vsiljavo glasbo kro san ges poslušo v moji mladosti in zato ka oni poslušajo muziko kera je zdaj popularna ne pomejni ka oni nemajo pojma ali pa ka je ta muzika nej dobra. Tudi zdaj maš narodnozabavni šund pa maš tudi dosta kvalitetne muzike, samo so pač časi in glasbeni stili drugačni. Tak kak je ovi pravo, dajte si gor Led Zeppelin, pa enoga zrolajte cuj pa de svet dosta lepši. Truplo za tejbe to ne vala, ti si narodnjak, ti si špricer vtoči. :)

In reply to by Truplo

Karl Marx (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

seete budale
pa kakav muzikaš
vsaki v Pušči bolje peva nego on

Kageste orginal (nepreverjen)

sereš ti
smrdljivi komunajzer

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice