Slika je simbolična.
Policijska uprava Murska Sobota poroča o dogajanju v preteklih štiriindvajsetih urah.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč. V eni se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali so šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru ter štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so na območju Murske Sobote obravnavali nasilje v družini. Osumljenemu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja.

Na avtocestnem počivališču je bila obravnavana tatvina goriva iz parkiranega tovornega vozila.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju. Zoper dva kršitelja, ki sta kljub opozorilom policistov nadaljevala s kršitvijo, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju Policijske postaje Lendava.

Komentarji (2)

PROFA (ni preverjeno)

Spletna stran Siol.net je ukinila komentarje pod vsemi članki. Že do sedaj so, kot tudi vsi ostali, izvajali cenzuro. Mene so blokirali Nora24 in 24vur že pred tremi leti, nepovratno. Pa ne bi rekel, če bi pisal kake svinjarije. Res pa je, da nisem "vulil z vuki". Če vem, da nekaj ni prav, imam ustavno pravico to tudi javno povedati. Siol.net se je sedaj pošteno ustrelil v koleno, kajti stran živi od vsiljenih reklam, te pa imajo ceno glede na število klikov in komentarjev. Evo, sedaj bo več kruha pač za ostale spletne strani, ki se ne delajo bolj papežke od Papeža. Finta pa je sledeča: nek zapis najprej proglasijo za "sovražni govor", ko ima to nalepko, pa ga cenzurirajo. Prozorna rabota! Sam na Siol.net več ne grem in pozivam vse ostale, da storijo enako.

kisilak (ni preverjeno)

Nasilja v družini ni le le vzgoja žene na drugačen način !

In reply to by PROFA (ni preverjeno)

Starejše novice