*Fotografija je simbolična
Pomurski policisti so v vozilu hrvaškega voznika našli prepovedano drogo, obravnavali pa so tudi voznika tovornega vozila, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, so murskosoboški policisti včeraj v Vanča vasi med kontrolo cestnega prometa zaradi prekoračitve hitrosti zaustavili voznika osebnega avtomobila, državljana Hrvaške.

Pri sebi imel 12 gramov prepovedane droge

Med postopkom sta bili na prednjem sedežu vozila opaženi dve PVC vrečki z neznano rastlinsko snovjo, ki sta bili zaseženi.

Tujec je opravil hitri test za droge, ki je bil pozitiven. Odrejen mu je bil strokovni pregled, katerega pa je odklonil. Zasežena snov v skupni teži okrog 12 gramov je bila poslana na ekspertizo, kjer je bilo ugotovljeno, da gre za prepovedano drogo.

Hrvat je bil z obdolžilnim predlogom priveden k preiskovalni sodnici, izrečena mu je bila globa in odvzeta prepovedana droga.

S tovornjakom in priklopnikom, a brez izpita

Na pomurski avtocesti pa so včeraj policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe med kontrolo cestnega prometa zaustavili voznika tovornega vozila s priklopnim vozilom, državljana Bosne in Hercegovine. Med postopkom so policisti ugotovili, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

Zoper voznika je bil podan obdolžilni predlog, vlečno in priklopno vozilo pa je bilo vrnjeno lastniku, še sporočajo s Policijske uprave Murska Sobota.
 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ka te briga (nepreverjen)

kak fajn da jih izpostavljate glede na narodnost. a ni že zadosta sovraštva? prodani medij samo razdvojujete ljudi

Starejše novice