Slika je simbolična.
Podrobnosti tragične nesreče.

Policisti so bili obveščeni, da je v Hudem Kotu, na območju Ribnice na Pohorju, včeraj, okoli 17. ure, prišlo do tragične nesreče. 

Pri vožnji z motornimi sanmi se je smrtno ponesrečil 37-letni moški, otrok, ki je bil z njim na saneh, se je v nesreči hudo poškodoval. 

37-letni moški je v okolici sorodnikove stanovanjske hiše vozil lastne motorne sani.  Med vožnjo je najverjetneje, zaradi nekontroliranega pospeška, motorne sani dvignilo v zrak in so poletele dobrih deset metrov ter trčile v drevo. V trčenju se je voznik tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl, hudo poškodovanega otroka pa so z reševalnim vozilom odpeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, kjer je ostal na zdravljenju.

O dogodku bodo s poročilom seznanili Okrožno državno tožilstvo v Slovenj Gradcu.

Le na dovoljenih in označenih območjih

Na območju Policijske uprave Celje so v zadnjih petih letih, poleg omenjene, obravnavali še eno smrtno nesrečo voznika motornih sani in posamične nesreče, kjer ni prišlo do hujših poškodb.

Vse voznike motornih sani opozarjajo, da lahko sani uporabljajo le na za to dovoljenih in označenih območjih. Pri vožnji pa naj bodo skrajno previdni.

Komentarji (2)

Lukčev Mesec (ni preverjeno)

Ubogi otrok !!!

Christian verjameta (ni preverjeno)

Fukjen ati!!!

Starejše novice