Slika je simbolična.
Policijska uprava Murska Sobota poroča o dogajanju v preteklih štiriindvajsetih urah.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. V eni se je kolesar pri padcu hudo telesno poškodoval

Obravnavali so tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu s smrtnim izidom in štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete obravnavano nasilništvo in dve kaznivi dejanji grožnje. 

Na območju Rogašovcev je med delom v gozdu na moškega padlo drevo. Oseba je zaradi hudih poškodb na kraju umrla. Policisti bodo o ugotovitvah s poročilom seznanili Okrožno državno tožilstvo v Murski Soboti.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil v Murski Soboti vozniku zasežen osebni avtomobil. V Murski Soboti je bil zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržan voznik osebnega avtomobila.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Murska Sobota. 

Komentarji (2)

Pasulj (ni preverjeno)

Prokleti DIRKANARI vse več jih je na cesti. Ne jebejo žijve sile in te je kak je.

trg zmage

Ojoj... se pa res delaš pametnega do amena? Kako veš, da je dirkal? Kako veš, da je bil na cestnem kolesu? Kako veš, da je bil mogoče pijan? Kako veš, da je mogoče kršil cestno prometne predpise?
Po svoje ne veš, da je za policijo in medije vsak kolesar, pa je naj vaški pijanček za razklumplanem kolesu, kakšen objestni mladenič in še bi se dalo naštevati. Tudi takšen, kateri se z vrečko zataknjeno za balanco pelje od trgovine? Pa tudi ni povedano, da je v življenjski nevarnosti. Kolikor vem, je težja, hujša poškodab že zlom prsta, mogoče roke... v prispevku ni ničesar napisano, da je ves polomljen! Padec lahko povzroči tudi kakšna luknja na cesti, katero se spregleda, ampak kriv je po predpisih vedno kolesar. Po svoje ni prav.
Vse več je na cesti tudi avtomobilistov, motoristov... po tebi verjetno nihče ne jebe žive sile, ampak te to ne moti, ker spadaš mednje?

In reply to by Pasulj (ni preverjeno)

Starejše novice