Slika je simbolična.
Na območju naselja Pance je prišlo do nesreče.

Danes, okoli 8. ure, so bili policisti obveščeni o dogodku, v katerem je na območju naselja Pance umrl 61-letni voznik traktorja. Po do sedaj zbranih obvestili je bil voznik traktorja v nesreči udeležen sam. 

Vozil je po poti čez travnik, pri tem pa je traktor zaradi neprilagojene hitrosti na razmočenih tleh zdrsnil po travnati brežin in se večkrat prevrnil. Pri tem se je voznik tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl. 

Nesreča se je po vsej verjetnosti dogodila preko noči, o zjutraj najdenem prevrnjenem traktorju pa so policiste obvestili občani. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka.

 O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Komentarji (4)

Gost55 (ni preverjeno)

Temu se pravi vsa intiligenca naše policije, če že drugo ne gre bo pa neprilagojena hitrost.

Majsterdoo (ni preverjeno)

si pa rejsan tele

In reply to by Gost55 (ni preverjeno)

Gost55 (ni preverjeno)

Poglej se v ogledalo in potem tistemu, ki ga vidiš povej to kar si napisal, bo celo držalo. Resnica boli, najbol bedake, ki ne vejo misliti z svojo glavo in gledati na svet malo drugače kot pa skozi medije in njihovo tolmačenje resnice.

In reply to by Majsterdoo (ni preverjeno)

Labod (ni preverjeno)

Nihče ga ni videl kao se mu je to zgodilo in potem so policajski geniji ugotovili, da zaradi neprilagojene hitrosti. Vlasih imam občutek, da so tudi nekateri policaji neprilagojeni.

Starejše novice