Vir: Facebook Društvo Zvezdni Otroci Slovenije
Ves izkupiček od prodaje kart bodo namenili bolnim otrokom.

Društvo Zvezdni Otroci Slovenije je na družbenih omrežjih sporočilo, da so jim v noči iz 3. na 4. oktober ukradli transparent, ki je vabil na dobrodelni koncert Nine Pušlar. Krajo transparenta, ki naj bi bil vreden okoli 100 evrov, so že prijavili na Policijski postaji Murska Sobota.

»Na prvi fotografiji je mesto, na katerem je zadnja dva tedna stal naš transparent za jesenski koncert Nine Pušlar, ki bo 22. oktobra 2022 v športni dvorani OŠ 3 Murska Sobota. Izkupiček od prodanih kart bo šel za pomoč bolnim otrokom, tako da boste poleg uživanja v glasbenih uspešnicah Nine Pušlar dobro naredili še za sočloveka-bolne otroke.
Transparent za koncert je v noči iz 3. na 4. oktober izginil. Nekdo ga je ukradel. Krajo sem prijavil tudi na Policijski postaji Murska Sobota.

Vrednost transparenta in ogrodja je približno 100 evrov. To ni velika vsota, a je za naše društvo, ki pomaga staršem otrok, ki potrebujejo zdravljenje v tujini in pooperativne terapije, nepotrebni strošek, kateri bi lahko kakem od naših prosilcev za pomoč pomagal. Sedaj bomo morali ponovno dati v tisk transparent in ga postaviti, kar bo nov strošek. Vsak evro v teh težkih časih pride prav in je težko pridobljen.

Sam v delovanje društva vlagam veliko prostega časa, ker mi ni vseeno za bolne otroke in njihove starše, ki se znajdejo v situaciji, ko se jim rodi ali zboli otrok in je z njim potrebno iti v tujino. 
Razjezi me pa to, da moramo imeti dodatne stroške zaradi nekaterih nesramnežev, ki so nam ali »fauš« ali pa nagajajo in kradejo, ker se jim to zdi zabavno.

Karma vse slabo ali dobro vrača dvojno. Upam, da bo tudi v tem primeru vrnila »lopovu«, ki je ukradel naše stvari.« je zapisal Sašo Kavaš iz društva. 

Upajo, da bo nepridiprav ujet

Iz omenjenega društva še sporočajo, da bi tistemu, ki je transparent ukradel, rade volje po 22. oktobru podelili drogove in palete, ki so sestavljali transparent. Sedaj srčno upajo, da se bo nepridiprava našlo in ustrezno kaznovalo.

Koncert Nine Pušlar bo 22. oktobra v športni dvorani Osnovne šole III Murska Sobota, ves izkupiček od prodaje kart pa bodo namenili bolnim otrokom.

Komentarji (1)

asuid.tester (ni preverjeno)

Ah, sobotainfo. Spet niste opravili svojega novinarskega dela. Saj nič novega z vaše strani. Širite laži in insinuacije. Transparent, namreč nihče ni ukradel...

Starejše novice