Policisti še vedno iščejo pogrešanega 60-letnega Slavka z Gornje Bistrice, ki je izginil 2. junija. S pomočjo gasilcev ga iščejo tudi v reki Muri.

S Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da še vedno iščejo pogrešanega 60-letnega Slavka Hodnika z Gornje Bistrice, ki je neznano kam odšel 2. junija.

60-letnik iz občine Črenšovci je visok okrog 165 centimetrov, suhe postave, ima kratke rjave lase in brado. Nazadnje naj bi imel oblečene črne hlače in krajšo temno jakno.

Prav tako so za njegovo izsleditev v zadnjih dneh na območju občine Črenšovci gasilci PGD Melinci in Dolnja Bistrica preiskovali strugo reke Mure, poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Policija naproša vse, ki imajo kakršne koli informacije o pogrešani osebi, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo. Prav tako lahko pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ich (nepreverjen)

Ka zdaj 2.junija ali 2.julija??

Ich (nepreverjen)

Hvala sobotainfo za popravilo datuma.

Finn Kinsella (nepreverjen)

So far this year, I've worked online and am a full-time student. I'm using an online business opportunity I heard about that has made a lot of money. It's very simple to use, and I'm glad I found it. This is what I do.

Just open the link------------------------>>> https://topearner01.blogspot.com/

Starejše novice