Doslej je znano, da so v tragični prometni nesreči umrle tri osebe, še dve sta ranjeni.

Mariborski policisti so bili ob 19.18 bili obveščeni, da je prišlo do hude prometne nesreče na glavni cest G2 Slovenska Bistrica - Ptuj, v Šikolah, pred odcepom za Rače.

Po do sedaj znanih podatkih so tri osebe umrle, še vsaj dve naj bi bili poškodovani. Na kraju so gasilci, reševalci in policisti, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

»V prometni nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili, in sicer dva osebna avtomobila,« je šele nekaj po 22. uri potrdil Branko Pivljakovič, policijski inšpektor v Policijski upravi Maribor. »V enem osebnem avtomobilu je bila voznica, v drugem osebnem vozilu pa poleg voznika še trije potniki. Umrli so trije ljudje. Voznica v osebnem avtomobilu ter potnika v drugem osebnem avtomobilu, zadaj levo in zadaj desno« je na prizorišču nesreče še pojasnil Pivljakovič. O stanju poškodb voznika drugega osebnega avtomobila in sopotnika na prednjem sedežu policija še nima informacij, a kot lahko zatrdijo nista v življenjski nevarnosti.

Pokojna voznica, ki je peljala iz smeri Slovenske Bistrice, je Ptujčanka, stara 44 let. Starosti ostalih žrtev in udeleženih še niso potrjene, šlo naj bi za starejše od 60 oziroma 70 let.

Vzrok prometne nesreče še ni znan. Kot smo izvedeli neuradno, bi lahko šlo za prehitevanje v škarje.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice