Slika je simbolična.
Kaj se je pred nekaj dnevi zgodilo v središču Maribora? Policisti namreč obravnavajo nov incident. Iz tretjega nadstropja je namreč z balkona v globino padel 39-letnik. Vendar, je ta z balkona skočil sam, ali pa so moškega potisnili v globino?

Dan po tem, ko se je v Mariboru zgodil grozljiv napad, v katerem je moški hudo pretepel 34-letno žensko, se je danes razvedelo, da mariborski policisti preiskujejo še en incident.

Ta se naj bi zgodil v Sernčevi ulici v Mariboru, po tem, ko je iz tretjega nadstropja večstanovanjskega objekta, v družbi štirih moških, padel 39-letnik. A policiste najbolj bega podatek, kaj točno se je sploh zgodilo.

Ker gre za stare znance policije, kriminalisti preiskujejo, ali je 39-letni Mariborčan z balkona skočil oziroma padel sam, med begom pred nasilno družbo, s katerimi se je prej sprl v stanovanju, ali pa so moškega potisnili v globino.

V incident vpleteni štirje moški

Kot poroča Večer, je 39-letni Mariborčan kljub padcu z velike višine in hudim poškodbam, pristanek preživel. Moškega je opazila občanka, ki je poklicala reševalce. Njegovo življenje ni več ogroženo, zato so policisti z njim že opravili razgovor.

Ta naj bi povedal, ta sta ga čez balkon potisnila dva moška, kriminalisti pa so nato ugotovili, da so v incident vpleteni še štirje moški. 29-letnik iz okolice Ptuja in trije moški, stari 32, 37 in 45 let iz Maribora.

V incident vpleten tudi 29-letni Ptujčan, stari znanec policije

Moške so policisti pridržali, a nato izpustili vse razen 29-letnika iz okolice Ptuja, zaradi ponovitvene nevarnosti. Gre za moškega, ki so ga policisti že večkrat obravnavali zaradi kriminalnih dejanj in je bil posledično že zaprt.

Med drugim je bil vpleten v incident v Krčevini pri Vurberku, ko je skupaj s tremi prijatelji obračunal z Žanom Tomićem. Tomićev oče je zato nanje streljal in ubil enega izmed nasilnežev, 29-letnik, ki pa je sedaj vpleten v mariborski incident, pa je dobil dve strelni rani.

Oče, ki je s streli do smrti poškodoval enega izmed nasilnežev, je bil obsojen za uboj in poskus uboja in na Dobu prestaja devetletno zaporno kazen, med tem pa si je 29-letnik prislužil 20-mesecev zapora

Bodo nasilneži pristali za zapahi?

Kot še poroča Večer, je četverica kazensko ovadena, za zdaj zaradi utemeljenega suma kaznivega dejanja nasilništva, za kar je predvidena zaporna kazen do treh let

Kazen pa bi se naj znala še zaostriti, saj naj bi policisti na mestu incidenta našli in zasegli predmet, ki ga je eden od osumljencev uporabil pri izvedbi kaznivega dejanja. 

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ptico ljubec (nepreverjen)

Mogoče je mislil da je golob
In je poletel z balkona

čarni vrag (nepreverjen)

Mariborski pravni organi niso pri pravi pameti. Moškega so namerno porinili iz tretjega nadstropja in samo po čudežu je preživel. To je poskus uboja, ne pa nasilništvo. Mogoče se pa organi teh starih znancev policije bojijo.

.... ..... (nepreverjen)

Škoda ka so nej tebe debeli fuknjenec pošiknoli z desetoga nadstropja......pa še na socialni bi prišparali. Škoda no.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Briot (nepreverjen)

Ja, res je. Niso pa razkrili najpomembnejše - vzrok zakaj so to napravili.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Pištalepec (nepreverjen)

In zaradi takih bara b oče od tistega, ki so ga pred leti napadli sedi 9 let namesto, da bi bilo ravno obratno.

someone1 (nepreverjen)

Eh glasovali so za Goloba potem pa so malo plesali. Eden je celo mislil, da zdaj lahko let ker je pač svobodaaaaaaaaa

tanja in flaškon (nepreverjen)

Se je začelo
Vse pizdarije se začno v Mariboru
Svoboda
Sedaj se lahko vse dela

In reply to by someone1 (nepreverjen)

Lilolik (nepreverjen)

To samo zato,ka te lejko ti ,pises neumnosti

In reply to by tanja in flaškon (nepreverjen)

Zavedni (nepreverjen)

Pa še res je
Najprej župan davi otrokeca
Nato babnco pretepe tip bejsbol kijem
Nato vržejo siledzije mozakarja čez balkon
Vse to v Mariboru
Ali so tam sami trotli

In reply to by tanja in flaškon (nepreverjen)

Starejše novice