Slika je simbolična.
Pomurski policisti so imeli v zadnjem dnevu pole roke dela. Med drugim so imeli v postopu občana Beltincev, ki je večkrat brez vzroka klical na številko 113.

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali eno prometno nesrečo z gmotno škodo, pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirišču, tri primere povoženja divjadi, zlorabo komunikacije v sili in zasegli dve vozili.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje tuje stvari v Gornji Radgoni, zatajitev v Murski Soboti, goljufijo v Murskih Črncih, prijavo kaznivega dejanja nasilja v družini ter ropa v Srednji Bistrici.

Javni red in mir je bil obakrat kršen na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Pomurski policisti prav tako poročajo, da je občan iz Beltincev večkrat zlorabil komunikacijo v sili, tako da je brez vzroka klical na številko 113. Kljub opozorilom je s kršitvijo nadaljeval, zato bodo zoper njega podali predlog pristojnemu prekrškovnemu organu.

Ne nazadnje so policisti v Sovjaku in Gederovcih pri kontroli prometa ugotovili, da voznika ne posedujeta veljavnega vozniškega dovoljenja, zato sta jima bili vozili zaseženi.

Komentarji (4)

ZTR_ (ni preverjeno)

Čarni so ga zvali milico?

Ich (ni preverjeno)

Kakša goljufija v Murski Črncaj. Štoj kaj zna od toga?? Ka je štoj koga natejgno??

JEBEMO VRAG (ni preverjeno)

Taksa radovednost. ? Ka mores tu pisati.

In reply to by Ich (ni preverjeno)

sandi 1 (ni preverjeno)

Ne razmin, zakoj ga niso po 2 klici blokerali, pa stvar rešena.

Starejše novice