Slika je simbolična.
Na mednarodnem letališču v Sarajevu končali preiskavo dogodka.

Na mednarodnem letališču v Sarajevu so končali pregled potniškega letala družbe Croatia Airlines, ki je v sredo priletelo iz Zagreba.

Poškodba na letalu, za katero so sprva sumili, da jo je povzročilo strelno orožje, je posledica mehanskega udarca, so sporočili iz državnega tožilstva Bosne in Hercegovine.

Preberite še:

Analiza potrdila, da ni sledi smodnika

Poškodbo na trupu, dvakrat dva centimetra veliko luknjo, je odkril mehanik med rednim pregledom letala.

Po prejeti informaciji, da je na trupu letala poškodba, ki bi jo lahko povzročilo strelno orožje, je državno tožilstvo odredilo preiskavo.

»Po mnenju strokovnjakov je poškodbo povzročil mehanski udarec. Opravljena analiza je potrdila, da ni sledi smodnika niti drugih sledi, ki bi nakazovale na delovanje projektila iz strelnega orožja,« so sporočili iz državnega tožilstva.

Varnost potnikov med letom ni bila ogrožena.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
realnooo (nepreverjen)

POSKODBA GLEDE STRELNEGA OROZJA STE SI MEDIJI ZMISLILI SAMO KA MATE KAJ ZA PORAUCATI!!!
PIKA, KONEC...

.... ..... (nepreverjen)

Debeli fuknjenec spijzdi že enkrat nekam. Vse si pa masten ka lejko klikaš cejle dneve pa butaste komentare pijšeš. Gnoj zamazani in seveda največji socialni problem.

In reply to by realnooo (nepreverjen)

carni vrag . (nepreverjen)

A je tebi bik v glavoj se sprdnuo da si tak fuknjeni prokleti stvor levo fasisticnl komunisticni murgeljski pedercic neotesani butasti pohabljeni učenec samega musolinija in tovariša Tita

In reply to by .... ..... (nepreverjen)

Starejše novice