Slovenski deskar na snegu Rok Marguč opozarja, da se vrača iz Koreje, na ministrstvu pa ni dobil informacij, kako naj ukrepa ob morebitni okužbi s koronavirusom.

Rok Marguč, slovenski deskar na snegu, je na družbenih omrežjih opozoril, da se vrača iz Koreje, kjer število okuženih s koronavirusom narašča, na ministrstvu pa informacij o tem, kako naj ravna, da v primeru morebitne okužbe ne bo ogrozil druge, ni prejel.

»Trenutno se vračam iz Koreje. Od srede do danes se je število povečalo iz 25 na več kot 400 okuženih. Smo klicali na ministrstvo. Prijazna študentka, zmedena, ni vedela skoraj nič. Da so imeli zadnji sestanek v četrtek. Da imajo novega v ponedeljek in nima novih podatkov,« je zapisal Marguč.

Ob tem pa je opozoril: »Da me lahko zadržijo na Dunaju. Ampak jaz letim v Graz. To merjenje temperature je metanje peska v oči, če si kužen se ti temperatura dvigne šele čez štirinajst dni.«

V Sloveniji doslej še ni bil potrjen noben primer okužbe s koronavirusom. Sta se pa z virusom okužila dva Slovenca z ladje za križarjenje Diamond Princess, ki ostajata v bolnišnici na Japonskem, nista pa tudi zbolela za covid-19.

Dva potnika z ladje sta se v Slovenijo vrnila v četrtek, preostala dva pa včeraj. Okužbe niso potrdili pri nobenem od njih, ostajajo pa preventivno v 14-dnevni samoizolaciji na domu ter pod vsakodnevnim nadzorom zdravstvenih oblasti, poroča STA.

O povečanem številu okužb in prvih dveh smrtnih primerih pa poročajo iz sosednje Italije.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Neko (nepreverjen)

Paničare.

100-100 (nepreverjen)

Kakši paničar, človik šteri se obnaša odgovorno in pita je za mene nej nikši paničar. Prle trbe ukrepati, da je kesno je kesno. Či de tou prinas vö vdarilo, do boute prazne, posla nede, doma mo sideli, v bolnico de redko što prišo ( nega mesta). Malo trbe preštudejrati pa tüj misliti za dale, nej pa živeti od gnjes na vütro (napuniti trbej špajze). Samo paničariti pa rejsan nej trbe.

In reply to by Neko (nepreverjen)

SLOVENIJA V RAZSULU (nepreverjen)

V Sloveniji smo brez vlade - opravljala bi naj tekoče posle, s tem da jim je glavna skrb kako bodo poskrbeli, oziroma so poskrbeli za svoje riti z velikimi odpravninami, in kako bi glede da so kaputilirali, puško vrgli v koruzo še naprej vladali, za virus se jim jebe, Slovenija nima nobenih navodil (kar dokazuje zgornji prispevek) kako ravnati preventivno, pa to ni samo sramota, to je zavestno zavajanje v škodo državljanov kar je kaznivo dejanje in potrebno bi jih bilo pozapreti ne da se naprej šopirijo. V Rusiji ki je vzgled našim vladajočim se je vlada zamenjala v 2 dneh, pri nas pa zganjajo cirkus, ki bo trajal pol leta. KRIVO LJUDSTVO KI TO ZRAVEN GLEDA.

Landini

Gre spet za kampanjo sdsa. Malo si poglejte Rokov tw profil.

ZA landini (nepreverjen)

Landini na žalost si ti eno veliko TELE, še ob taki katastrofi, ki ne izbira po nobeni pripadnosti ne moreš brez politike, ŠKODA BESED ZA TAKE KOT SI TI, SRAM NAJ TE BO.

In reply to by Landini

black panter

ka što paničari,za smrdeče levičare je tak vse v najlepšon rede,glavno ka gamad migratsko obožavajo za Slovence pa jih ne briga...

komunistka Olga (nepreverjen)

ne samo da jo obožavajo še v postelje jo vlačijo
na nas poštene slovenske komunistke pa pozabljajo

In reply to by black panter

Starejše novice